Merve_07 Ben 34 haftalıkken gittiğimde 1 kilo 620 gramdı azmı kilosu sizce acaba cokmu zayif olck die korkuyorum şuanda 37. Haftamızdayız 10 gün sonra kontrolümüz var inşallah sağlıkla doğar bebeğim ve evimize geliriz😕
Berivancann Merve_07 Her bebebl farklı canım kimisi yapı olarak zayıf kimi tombik. Önemli olan sağlıklı olması inşallah 🙏 Ama muz, kaşar ceviz ve kuruyemiş tarzı şeyler tüket bebeğe kilo aldıracak bana öyle demişlerdi hep
Kubra_miray_szr Merve_07 senin haftanda bebekler 2 buçuk 3 kilo sizinki neden zayıf kalmış abla bulantı mi coktu yiyemedin yemek felan
Merve_07 Berivancann inşaallah öyle olur teşekkür ederim bilgi için bebeğim kız olcak 2 hafta geriden geliyomuşuz ve endişeliyim konyadayım ve devlet hastanelerinden randevu almk çok uzun sürüyo 5 haftadır randevu açılmasını bekliyorum umarım sağlıklıdır 🙏🏻
Berivancann Merve_07 Bana da 2 hafta önden gidiyor dedi. Ama bence bütün hamilelere diyorlar ya geri ya önden bence yanlış hesaplamada olabilir. Öyle düşünüyorum ben. İnşallah sağlıklı olsunda canım önemli olan o zaten sıkıntı olsa söylerdi. Maalesef bütün devlet hastanelerinde o sıkıntı var randevu yok. Çünkü doktor yok
Ela03 Merve_07 kaşar ve üzüm cok kilo aldırıyo 👍🏻 Haftasına göre kilosu geride evet ama sağlık açısından bi sorunu yoksa hiç takma
Miiiii Berivancann zaten birebir o kiloyu net soylemiyo dogum kilosuyla ultrason kilosunda farkta cok oluyo benim suyum bitti acil sezeryane alcaklardi hemen oncesi tekrar bakalum dediler detayli ultrasonla bjdaha kontrol ettiler 2900 civari cikti ama 3350 dogdu 20 dk ya vardi ya yoktu nasil giyindim nasil amelyat oldum hic anlamadim bebek hayati riski vardi hemen hizlica aldilar amelyatabeni
Kubra_miray_szr KiymetUzr aynıyiz seninle siz eylul kacta doguma gideceksiniz bebek kilolarda ayni seninle😂😂😂
Merve_07 Kubra_miray_szr doktorum iyi yada kötü bişey demedi herşey yolunda dedi hamile kaldigimdan beri 18 kilo aldım yeme icmemde bulantim olsada sıkıntı yok
Kubra_miray_szr Fatma83 hayor bende 26 haftada gittim 1 kilo şimdi 27 haftaligim domtor dedi kilosu ayına göre tam aynıyiz seninle canin sıkma benim doktorum çok güzel bir domtor 30 haftalardaki cogu kisinin bebegii 1.300 felan oluyor
Zehraergul Melisa0002 bana doktorum en başından beri her muayenede cm de söylüyor. Ama endişelenmeyin belki ortalama bir şey söylüyorlardır, sizinki emin olunmadığı için tercih etmiyordur söylemeyi, bilemiyorum 😊
Aylin_07 1Cicekanne ayni şeyleri düşünüp duruyorum ne olacaksa pazartesi günü olacak kaçıncı haftadasin canim