umran__ kaç haftaliksiniz şuan
Bebeği ileriden giden ama vaktinde doğuran var mı?
HavvaNur42onrn tam 29. Haftadayız
HavvaNur42onrn siz kaçıncı haftadasınız
umran__ 27 hafta adetime göre ama böbrek genişlemesine bağlı diyor 30 haftalık görünüyor ultrson da iri bebek canım
HavvaNur42onrn benimde öyleydi en son karın çevresiyle 3 hafta önden gidiyor kendisi 2 hafta önden gidiyor bakalım Cumartesi dr a gidicem son durumumuzu görücem çok merak ediyorum. Bebeklerimiz sağlıkla doğsunlar inşallah 🙏🏻
umran__ amin canım inşallah bana da haber eder misin ben yazarım gene hatırlatırım sağlıcakla alalım insAllah
HavvaNur42onrn ederim tabiki ❤️
umran__ tabiki ayrintili anlatmamisim kusura bakma canim benim sorunum 🤦🏻♀️😍 doktorum diyodu ki hep zamaninda gelir merak etme diyodu ama hep icimden erken gelecek kesin diye dusunuyodum 2 hafta onden gidiyo ama diyodum doktorum olsun olabilir zamaninda gelir herseyin iyi diyordu bi sabah kalktim icim buruk cok tuhaftim ne uyuyabildim ne yemek yiyebildim cok tuhaftim sadece akıntım cok yogundu doktorumu aradim soyledim sikayetlerimi esyalarini yanina al ne olur ne olmaz dedi direk anladi sanirim gittim hastaneye nstye bagladi sancim %100 cikti normal yapabilirsin dedi ben korktum beni sezeryana alın lutfen dedim oyle sezeryan oldum ama inan sancim dogum sancimmis meger hic hissetmedim sanciyi felan 😬
HavvaNur42onrn gittim dün dr a böbrek 6 buçuk cm olmuş 32. Haftamda (yani 2 hafta sonra) perinatolojiye tekrar gidicem. Detaylı ultrason çektirdiğimde de dr 32. Haftanda bir daha görmek isterim demişti. Şimdi kadım doğumcumda söyledi mutlaka bir daha bakıp rapor çıkartmalı bende görmeliyim dedi. Bunların dışında ters giden bişe yok şükür. Vaktinde zamanında gelirse inşallah 🙏🏻 doğduktan sonra görücez ne ile karşı karşıya kaldığımızı. İnşallah sağlıkla atlatırız 🙏🏻
umran__ teşekkür ederim canım benim rabbim hayırlısı ile kucağımıza versin❣️❣️❣️