• Gebelik
  • Bebeği ileriden giden ama vaktinde doğuran var mı?

Mercan28 anladım canım hem böbrek hemde iri bir bebek kendini sezaryene hazırlayabilirsin dedi de normal doğuma çok konsantreydim bakalım daha belli değilde hayırlısı olsun hepimiz için🙏🏻

umran__ 27 hafta adetime göre ama böbrek genişlemesine bağlı diyor 30 haftalık görünüyor ultrson da iri bebek canım

umran__ yok ben sezeryan istemistim sezeryan oldu ama keske normal yapsaydim vucudum yatkındı 🤦🏻‍♀️

HavvaNur42onrn benimde öyleydi en son karın çevresiyle 3 hafta önden gidiyor kendisi 2 hafta önden gidiyor bakalım Cumartesi dr a gidicem son durumumuzu görücem çok merak ediyorum. Bebeklerimiz sağlıkla doğsunlar inşallah 🙏🏻

Dilara95 nasip kısmet üzülme hayırlısı buymuş 🙏🏻Sancınız mı gelmişti. Beklemedi dediniz ya onu anlamaya çalışıyorum. Eşim şehir dışına çıkacak 10 gün sonra onsuz doğum yapma riskimi kestirmeye çalışıyorum aslında o yüzden bu kadar soruyorum.

Mercan28 nasılsınız bugün bebişine kavuşma günün❤️ Umarım sağlıkla sorunsuz sıkıntısız almışsındır bebeğini kucağına ❤️

umran__ amin canım inşallah bana da haber eder misin ben yazarım gene hatırlatırım sağlıcakla alalım insAllah

umran__ tabiki ayrintili anlatmamisim kusura bakma canim benim sorunum 🤦🏻‍♀️😍 doktorum diyodu ki hep zamaninda gelir merak etme diyodu ama hep icimden erken gelecek kesin diye dusunuyodum 2 hafta onden gidiyo ama diyodum doktorum olsun olabilir zamaninda gelir herseyin iyi diyordu bi sabah kalktim icim buruk cok tuhaftim ne uyuyabildim ne yemek yiyebildim cok tuhaftim sadece akıntım cok yogundu doktorumu aradim soyledim sikayetlerimi esyalarini yanina al ne olur ne olmaz dedi direk anladi sanirim gittim hastaneye nstye bagladi sancim %100 cikti normal yapabilirsin dedi ben korktum beni sezeryana alın lutfen dedim oyle sezeryan oldum ama inan sancim dogum sancimmis meger hic hissetmedim sanciyi felan 😬

Dilara95 maşallah subhanallah ne güzel atlatmışsın❤️ darısı sağlıkla hayırla bizim başımıza inşallah🙏🏻

umran__ amiiin insallah 🤲insallah hayirlisiyla sagsalim kucagina alirsin canim rabbim yardimcin olsun ♥️♥️

HavvaNur42onrn gittim dün dr a böbrek 6 buçuk cm olmuş 32. Haftamda (yani 2 hafta sonra) perinatolojiye tekrar gidicem. Detaylı ultrason çektirdiğimde de dr 32. Haftanda bir daha görmek isterim demişti. Şimdi kadım doğumcumda söyledi mutlaka bir daha bakıp rapor çıkartmalı bende görmeliyim dedi. Bunların dışında ters giden bişe yok şükür. Vaktinde zamanında gelirse inşallah 🙏🏻 doğduktan sonra görücez ne ile karşı karşıya kaldığımızı. İnşallah sağlıkla atlatırız 🙏🏻