Ben de değerimi hatırlamıyorum ama doktorum dahiliyeye yönlendirdi ve dahiliye doktoru ilaç başladı. Gebelik olmasa ilaç yazılacak kadar yüksek değil ama gebelikte riskli kullanmak gerekiyor dedi ve her ay kontorole gitmemi istedi.

hhacerozer tiroidler gebelikte dikkat edilmesi gereken en önemli değerlerden birisi, kesinlikle ilaç kullanmalısınız benim doktorum değerim 4.5 çıktığı an ilaç yazıp kullanmamı istedi. Büyük ihtimalle de gebeliğin sonuna kadar kullanıcam. Hamilelikte 2nin altında olması gerekiyor diye biliyorum

hhacerozer Kullanılması gerekiyor bir doktor ilaç kullan dediyse bunu riske atmayın biran önce baktırın ve sonuca göre ilaç kullanın. Gebelikte 2 bile olsa ilaç veriliyor istedikleri değer olabildiğince 0′ ı görmek. Benim 2.05 ten 2.59 a çıkmış bugün ilacimin dozunu arttırdı doktor.

hhacerozer normalde de yüksek bi değer ama hamilelikte ekstra dikkat etmeniz gerek troid ilaçlarının gebeliğe hiç bir zararı yok aksine faydası var değerin yüksekliği bebeğiniz için tehlikeli değer min 1 max 2,5 olmalı endokrin uzmanım her kontrolde özellikle belirtiyor bence doktorunuzun verdiği dozda başlayın bir an önce, geçmiş olsun 🌸

• [silindi]

hhacerozer benim gebelikten önce yapılan kontrolde aynı sizin değerler çıktı doktorum hemen endokrine yönlendirdi onlar da ilaç başladı bence ihmal etmeyin dahiliye veya endokrin doktorlarına görünün mutlaka

Benim tsh 2.5 un altında olmalıymış 4 e yakın çıktığından beri ilaç kullanıyorum.Bebek için yüksek senin için olsa bu değer normal ilaçlık değil demişti doktor

hhacerozer merhaba yani ben sana gebelikte istenen degeri de yazdim bakarsın sonucuna tekrar insallah hersey gonlunce olsun

3.trimestırda 3 ün altında olmalı hamile bireylerde tiroid diye biliyorum. Bi dahiliyeye görün en kısa zamanda bence, bebek gelişimi için mühim bir konu çünkü