Deletedmom52620 _akalin3 20+1 6 kilo almışım benim değil o kilolar bebeğin kilosu ben kabullenmiyorum 😂😂
Deletedmom52620 _akalin3 tabiki de canım ben normalinde manken gibi karıyım emanet edildi kısa süre bana 😂😂
Deletedmom70006 _akalin3 30 haftada 10 kg bence gayet ideal hatta bir tık fazla bile olabilir. Bu postu ⅔ kg alarak acsaydiniz eleştiriler haklı olabilirdi de 30. Haftada 10 kg a yapılan bu eleştiriler biraz tuhaf geldi. Bence herkes fazla hassas 🤷🏻♀️
_akalin3 Deletedmom70006 bence hassas değilde ön yargılı yanı sankı kac kg almışımda hava atıcam ınanın okuyon %80 benden az almış 😬😂
Deletedmom70006 _akalin3 evet onu da fark ettim herkes fit masallah ben de 27 de 8 kg alarak devam ediyorum yoluma senden aşağı kalır yanım yok 😂Ayrica açılan ilk kilo postu da bu değil yani günlük açılıyor neredeyse..
Peperonni _akalin3 İnşallah canım hamurişi abartmıştım ve canım sürekli dondurma çekiyor :( bunları azalttım şimdi bakalım inşallah almam kilo fazla
shimmery Papatyaben tespit gibi tespit herkes az kilo almış ve yazıyor tebrik ederiz bir salın ya hamilelikte yapmayın bari
Cigdemm1 Melekzx mide bulantıları geçtikten sonra biraz fazla kaptırdım kendimi sanırım bende dikkat edeyim bundan sonra teşekkür ederim ☺️
Kubraa5353 Cigdemm1 o evreden sonraki ay tam 5 kilo birden aldım. Aman dikkat edin. Ayda 2 kilodan fazla almamaya çalışın. Sonra dikkat ettim ben de ama o ayki aldıklarım bende kaldı 🙈
Cigdemm1 Duyguuuu0 benimde sanki el be ayak parmaklarım şişmiş gibi hissediyorum yüzüğüm bazen sıkıyor beni
Babysharkdutdutdut _akalin3 29 haftalıgiz 8 kilo almışım bende ama en çok kiloyu 4. 5 ayda aldım. Şuan dikkat etmeye çalışıyorum umarım 12 13 kg ile bitiririm