Nurcantas65 _akalin3 hayırlısı İnşaaAllah bakalım nasıl olacak 😅 ama içimde erken doguracagim hissi var 34-35 gibi 🙄
Peperonni _akalin3 Hadi ya bundan sonra asıl dedi kilo alınacak dikkat et dedi doktorum. Şimdi biraz daha dikkat ediyorum 😂
_akalin3 Nurcantas65 Allah korusun rahım agzı yetmezılıgım var serklajlıyım ben bile umutt doluyorum 🥰
Melekzx Cigdemm1 ben yemeklerde sıfır tuz kullanıyorum ha dışarıda bir şey yiyip içerken içerisinde oluyor tabi ama tuza dikkat etmeye çalışıyorum vücudumda bir tek ellerim ödem topluyor dinlenince bir de soğuk su tutunca iniyor. Gerçi bana tuzu yasakladılar
Mmediha Cigdemm1 eğer beyaz ekmekse tabi direk ödem yapar. Basit karbonhidratlar yani beyaz un ve şeker ödem yapar. Ekmeği tamamen kesmeyin karbonhidrata da ihtiyacı var vücudun tam buğday ekmeği ve bulgur pilavı yiyin çöl abartmadan tabi
Mmediha Cigdemm1 hamilelikte ödemi azaltmanın yolu beyaz karbonhidrat ve çay tüketmemek, hareket etmek yürümek ve bol su içmek. Benim dışarıdan görünen bi şişliğim olmamıştı bunlar sayesinde ❤️
Merve0671 Kiloya çok takılmamak gerek ya, en fazla 1 sene sonra eski vucüt yapına dönersin , tabiki bu süreçte moral bozmak isteyen çok olacak dengesiz aptal insanlar
_akalin3 Merve0671 maleseef cok ama asla takılmıyorum bebek iyi olduktan sonra gerisi asla umrumda değil kafa dagıtman ıcın tartısma konusu actıım anneler genelde sever kılo verme alma onerılı bende dahiil
Merve0671 _akalin3 evet bende seviyorum bu tarz tartışma başlıklarını , hiç unrumda değil aldığım kilolar😄
Nermiiiiiiin Papatyaben ben de size katılıyorum. Kaç kilo aldiniz postu tamamen moral bozmak. İnternete yazıp ortalamayı bulabilirsiniz insanları üzmeye lüzum yok.
_akalin3 Nermiiiiiiin burda yazılan soru postların hepsı ınternette yaZıyor neden o zaman post acılıyor 😂😂
_akalin3 Peperonni bilmiyoruum bendee olmadı siiz daha cok değilsiiniz hafıf dıkkat etmeylee halolur bencee
Peperonni _akalin3 İnşallah canım hamurişi abartmıştım ve canım sürekli dondurma çekiyor :( bunları azalttım şimdi bakalım inşallah almam kilo fazla
hcrhcrhcr _akalin3 toplam 20 kilo almışım 90 la doğuma girdim çıkınca tartmadilar ama ben birgün sonra tartıldım şuan iki günlüğüz hala 90 bu ödem nasıl gider bilmiyorum
Cigdemm1 Melekzx mide bulantıları geçtikten sonra biraz fazla kaptırdım kendimi sanırım bende dikkat edeyim bundan sonra teşekkür ederim ☺️
Cigdemm1 Duyguuuu0 benimde sanki el be ayak parmaklarım şişmiş gibi hissediyorum yüzüğüm bazen sıkıyor beni