Night _akalin3 bende 29. Haftadayım tam 10 kilo aldım bence iyi doğuma 2 ay kaldı 2şer kilo daha alsam normal diye düşünüyorum 20-30 kilo alanlar var neticede
Cigdemm1 Ben 56 ile hamile kaldım ilk 3 ay kilo verdim 52 oldum şuan 27+4 haftalığız ve tartı da kilom sürekli değişkenlik gösteriyor mesela 3 gün önce 63 çıkıyordu dün 65 buçuk çıktı sabah 64 bunun sebebi ödem mi sizce bu kadar değişken çıkmasının ? Ödem ise eğer bunu nasıl atabilirim
_akalin3 Cigdemm1 bence ödem olabilir ya bende gecen haftaya gore zayıflamışım doktora sordum bebekse olabilir mi bişey ödem atmışsındır dedi
Mmediha Cigdemm1 ertesi gün giden kilo ödem oluyor genelde evet. karbonhidratlı beslendiyseniz ertesi gün fazla çıkarsınız
Busrafirat10 23 haftalık 5 kg her ay 1 kg almıştım 5. Ayda 2 kg almışım ben az buluyodum kendi kilomu ama benden az olanlarda varmış
_akalin3 Papatyaben perınatolojiye gıdıyorum rahım agzı yetmezlıgım var kılo konusunda hıc konusmuyoruz cunku genelde daha rısklı seylere vakıt ayırıyoruz(bende 30. Haftayı ilk defa gordum oncekı gebelıgımde goremedım pek bılgım yok ve ilk defa dıger anneler gıbı cınsıyet kılo gibi değişik konulara vakit ayrmak ıstedım) cevremde benden daha az alan anneler var cok alan fazla anne yok 😊ön yarglılarınızı yıkarsanız daha mutlu olursunuz 🥰😂
Deletedmom70006 _akalin3 30 haftada 10 kg bence gayet ideal hatta bir tık fazla bile olabilir. Bu postu ⅔ kg alarak acsaydiniz eleştiriler haklı olabilirdi de 30. Haftada 10 kg a yapılan bu eleştiriler biraz tuhaf geldi. Bence herkes fazla hassas 🤷🏻♀️
ElmasAksoy1 37+3teyiz totalde 20 kilo aldımm. Boyum uzun olduğu için ısrarla kimse kilo almadın diyor 😀
Melkee _akalin3 bende şuan 12+4 um şuan için kilo almadan ilerliyorum onun için sordum çünkü kilo almaya müsait bir bunyemde var
Nurcantas65 30 a geldik bizde daha 3.5 almışım iyi bence ama fazlada yemiyorum o da var sabah+akşam arada meyve,su,sebze bazende ne bulsam 😅