Nurcanben Alparslannannesi yaptım yine pozitif gittim son kez tekrar kan verdim dahada hiçbir şey yapmicam çıkarsa çıkar çıkmazsa da test falan yapmicam sinirlerim çok bozuluyor artık
Nurcanben Bebegim0101 valla bende inanmıyor gibiyim ya çok umutsuz bir şekilde son kez gidip kan verdim
Nurcanben kahvekokusu_ amin inşallah bakalım bugün tekrar test yaptım 3 dakika içinde silik çizgi yine çıktı gidip son kez kan verdim çıkmazsa daha ugrasmicam çok yoruldum
Bebegim0101 Nurcanben test markasini biliyormusn artimed veya albi boyle cikariyor.Gec dollenmede olabilir cnm
Nurcanben Bebegim0101 biri proonce mı ne diğeride emin değilim ama frelymiydi neydi biride erken gebelik testiydi onunda markası artı med
Ark Nurcanben bende 3 gün geçtiğinde yaptım varla yok gibiydi gidip kan verdim 3-4 haftalık gebw olduğumu öğrendim 🙂 8 gun sonra testte 2 çizgi oldu merak edip yapmıştım 😁 rabbim gönlünüze göre versin erken gebelik testi yapabilirsin kan vermeye gidemezsen
Nurcanben Ark hepsini yaptım 4 tane test erken gebelik testi de dahil pozitif ama 3 gün önce kanda negatifti bugün son kez gidip kan verdim büyük ihtimalle negatif cikcak yine anlam veremiyorum çok stres yaptım şuan
Ark Nurcanben bekleye bilirsen bekle biraz daha cuma yap çıkar kanda o zman silik çıkmış şuanda kanda çıkar 3 gün önce çıkmaması normal bence
Nurcanben Veranica yaa of sonuç 23 nette 5 ile 25 arası gri diyor tekrar edilmeli bir kaç gün sonra kesinleşmesi için diyor 😂
Eldgrn Nurcanben hayırlı olsun canım benim 2 günde atış takip et hamilesin ben 5.67 ile öğrendim değerin artması önemli 3 gün önce 2 şimdi 23 güzel artmış rabbbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ♥️
R_seda1 Nurcanben yaa hamilesin 😊😊ben de de ilk yaptigmda 2 cikmiati sonraki gttgmde 16 cikmisti sonra hizka yukselmeye basladi😊😊
Veranica Nurcanben var var bebiş sınıra gelmiş yaaa çok mutlu oldum… Benim testim de seninkine benziyor 5 gün önce de betam 2ydi ama yok diyorlar umarım benimde vardırrr
Nurcanben Elim ayağım titriyor şuan hepinizin evet bu sonuca göre hamilesin demenize ihtiyacım var 😂😂
mrvsrcn Nurcanben hamilesin kızz 😂😂 gözün aydın 2 kere iki güne bir kan ver artışına bak sonrası olur gider inşallah sağlıkla