Dilaaayy15 bende ikinci sezeryanimi 4 ay önce spinal le oldum iykide olmuşum heyecan yapınca sakinleştirici istedim pamuk oldum tavsiye ederim canım ilki geneldi benim o çok zordu ama ikinci hiç sezeryan olmamış gibiydim böyle bir rahatlık yok 🤣🙏 sağlıkla al bebişini kucağına 💗
37+5 aniden gelen pamuk oğlum 💙 ( spinal sezeryan )
Tenay ayyy heyecanla okudum 😊 biZede kolay doğumlar nasip olur inşallah yolun yarısına geldik benim hiç bir bilgim yok doğumla ilgili başıma gelince görücem 😀
Öncelikle Rabbim size bağışlasın 🌼 Bize de dua edin 13 gün kaldı 🙏
Tenay hayırlı evlat olsun size inşaallah çok soğuk kanlı anlattınız hiç heyecan yapmadınız mı paniklemediniz mi? Çok güçlüsünüz tebrik ederim. Ben ağlamadan duramam
Tenay süper hikaye benimde içimi rahatlattin sağlıcakla büyütün oğlunuzu allahim analı babalı büyütsün 🤲🥰🥰benimde 2.ci bdnde spinal düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun artık
Tenay çok sevindim bu hikayeye denk geldiğime Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah ama hassas hikayeler okudukça ister istemez insan etkileniyo 🥺 Hayırla sağlıkla büyütün inşallah bebişinizi
Tenay pekı sakinleştirici falan yapildimi panik yaptın mı ben çok korkuyrm belden uyusunca bana bu nefes darlığı geliyo
Tenay Maşallah Allah analı babalı büyütsün o kadar güzel anlaşmışsınız ki bize soru sorma fırsatı bile kalmamış duygulandım okurken çok güzel yazıya dökmüşsünüz hikayenizi, sağlıkla büyütmeniz dileğiyle 💜💜
[silindi]
Tenay Çok güzel anlatmışsınız allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu maşallah.
Tenay Benim de ilk doğumum normal olmuştu ve popomda ıkınmaktan meme cıkmıstı dikişim olduğu İçin 2-3 ay iyileşmedim ben şimdi 2. Gebeliğim ve aynı şeyleri yasamakta korkuyorum normal olursa ama doktorumla bu konuyu konuşup ona göre karar vermem lazım doğum sonrası benim için çok zorlu bir süreçti çünkü
Tenay ayy harika anlatmışsınız ne güzel ❤️🦋🧿🌸 darısı bize olsun inşallah
Tenay Allah analı babalı büyütsün. Ne güzel bir doğum hikayeniz olmuş. Ben de tam bir hafta sonra spinal sezeryan olacağım. 1 gece kalmış olmanız dikkatimi çekti. Hastanem bana 2 gece kalacağımj söyledi. Kendi isteğinizle mi erken çıktınız?
Tenay yaaaa çok güzeldi maşallah çok duygulandım okurken ne güzel darısı hepimize inşallah ❤️❤️❤️❤️
Tenay Rabb’im analı babalı büyütsün inşallah ne güzel bir doğum hikayeniz olmuş darısı bizlerin de başına ne benimde yarın sabah sezaryanım var inşallah benimkisi de güzel geçer inşallah amin🤲❤️🥰
ReyhanOzer0
Allah yardımcınz olsun sağ salim alın kucağınıza inşallah ❤️
Aslihan2505 hayirli acisiz dogumlariniz olsun 🥰