eslemsi designermom 10 kilo verdim 2 gun yatip cikinca tartilmistim. 15 almiatim zaten bnde 5inide 40 cikana kdar verdim. Sonra bi 5 kiloda fazladan verdim. 68 oldum. Dha da verecektim 65 olim diyordum kii kazayla yine kaldim. 34.4 hftayim 5 kg almisim allhtan az aldim onuda veririm sipşak ama gobek gtmiyor o kliyor canim sezeryan da
designermom eslemsi valla sizin gibi örnekleri görünce bayılıyorum ne guzel çevremde genelde hep doğum sonrası He kilolu kalan insanlar görüyorum
Miiiii designermom 16 kg almıştım ilk gebeligimde dogumun ertesi günü 10 kg gitmişti ödem cok fazla vardı bende onun etkisi olabilir ayaklarima terlikler olmuyodu backalar kollarim sirf odemdi. Simdi ikinci gebeliğim 32 haftadayiz 6 7 kg arasi gidip geliyorum seker çıktığı icin zoraki dikkat ediyorum diyelim ilkinde hic kismadan yemistim.simdi cok kisiyorum abur cubur ekmek makarna pirinc yemiyorum arada kaciriyor7m pazar gunlwri eşim evdeyken kahvaltida abartiyorum bugun rekor kirdim iki acma bir gevrek bir pogaca yedim yarin tartilicam kesin ödem yapar ama ertesi gun dengeledigumde ödem gidiyo direk 😅
designermom Miiiii ay aynı benden bahsediyozun sanki suan ben de şeker hastasıyım mecbur dikkat ediyorum canim normalde en az 30 alırım diyodum cunku asiri iştahlı ve yemek yiyen biriyim ben de azıcık bisey kaçırsam sabah ellerimi açamıyorum parmaklarım dolma gibi oluyo ertesi gün hemen dikkat ediyorum iniyor odem
nevamm1 designermom 8 kilo vererek çıktım ama lohusalıkta aldım hepsini çünkü çevre baskısı herkes bı tarafta bunu ye sütun olsun bunu iç sütun olsun diye diye.aslinda bol bol su içmek gibisi yok bır dahaki hamileliğimde Allah nasip ederse aynı hatayı yapmam.😞
hulyaca designermom bence de dikkat edildiği sürece az alınıyor. İnşallah ben de siz gibi az alırım 🙈 doğumdan kısa bi süre sonra da verirsiniz hepsini 🤩🤩
[silindi] Htcerdogn ya benim ilk hamilelik 78 le hamile kaldım şu an 86 yokum hatta sabah tartıldım doğuma 1.5 ay var nasıl olur tahmini kaç kilo daha alırım iştahım pek yok bu arada
nmtock41 [silindi] bende sizin gibi 78 le hamile kaldım 91 kiloyum şuan 3 hf kadar var şişiyorum da üstelik umarım doğumdan sonra bi 10 kilo gider sonrasını halledicem artık. 🙏🏼🙁
Pikachuuubaybi Naazli kaçıncı haftadan sonra kilo almaya başladınız bende 53 le hamile kaldım 22 haftadayim çok küstüğüm için 51 e düştüm ve hala almadım endişeleniyorum biraz
Naazli Pikachuuubaybi bende senin gibi mide bulantıları kusmalar derken beslenemiyordum. 20. Haftada kesildi bulantılarım beslenmeye ve kilo almaya başladım. Hiç endişelenme. İnşallah seninde kesilir kusmaların
Miiiii designermom oyle valla mahfediyo odem ilk gebelikte sekerim yüksek degildi doktor tuz tuketme su bol tuket iner diyodu kesinlkkle inmedi simdi hamur isi 0aketli gida vs kesince farkettim ki asil odemi o yapiyomus suan odemim cok cok az var bacaklarimda o da bakalim.kacla kapatcaz bu gebeliği kac kg le
Degisken89 6 kilo aldım.4 ü doğum sonrası gitti.2 kiloyu vermek ne kolay vermesem de olur diye düşünürken, yedim yedim üstüne 10 kilo daha aldım.siz doğurunca yemeyin:))75 im şuan
designermom Degisken89 ben zaten yemeğe zaafi olan biriyim insanlar bana der kesin doğumda almamıştın doğum sonrası ne hale geldin diye kendime o Kadar güvenmiyorum 🤣
designermom Naazli ayyy gerçekten mi ne guzel yaaa benim en büyük korkum deli gibi Yiyen biriyim şekerden korkuma hicbisey gidemediğim icin almadım kilo doğumdan sonra aşırı yer kendime yüklenirim Diye korkuyorum hatta eşime Dedim doğumdan çıkar çıkmaz bana kunefe getir 🤣🥰
Naazli designermom haha 😂😂 bi süre acısını çıkartırsın tabi bencede. Amaaan kilo dediğin nedir ya alınır da verilir de yiyelim gitsin nasılsa ölecez 😂😂