designermom eslemsi valla sizin gibi örnekleri görünce bayılıyorum ne guzel çevremde genelde hep doğum sonrası He kilolu kalan insanlar görüyorum
eslemsi designermom kilolu klmadim ama gobuşum gtmedi bnmde o cok moralimi bozuyor oda gtseydi cok iyiydi😊
designermom Benimennembirmelek ben kendimden hatırlıyorum 5 aylıkken 5 kilo civarı almıştım.Senin de ideal duruyor bence sadece sürekli bana bu ne ki son aylarda cok alacaksın dediler ama ben hep dikkat ettim almadım ama inanılmaz istahim açıldı son iki ay deli gibi yiyodum sonra frenledim Kendimi baktım hemen hızla kilo almaya başladım korktum sen de son haftalarda özellikle dikkat edersen boyle gayet iyi gidersin canım
Temmuzannesii28 designermom 10 gün önce sezaryen doğum yaptım 8 kilo almıştım doğumdan sonra 3 kilosu gitti ama doğumdan sonra bacaklarım falan şişti hala öyle bakalım ne zaman gider bu kilolar 🙄
smg95 designermom onu sadece ilk gün olarak düşünmeyin, ben ilk hamileliğimde 16 kilo almıştım 1 haftada 11 kilosu gitmişti yani ödemde oluyor kilodan çok, bende öyle olmuştu yani 🤷🏻♀️
designermom smg95 bende hic ödem yok olanlar Halis mulis kilo ve yağ ben de tam tersi alırım diye korkuyorum
Naazli Pikachuuubaybi bende senin gibi mide bulantıları kusmalar derken beslenemiyordum. 20. Haftada kesildi bulantılarım beslenmeye ve kilo almaya başladım. Hiç endişelenme. İnşallah seninde kesilir kusmaların
Naazli designermom haha 😂😂 bi süre acısını çıkartırsın tabi bencede. Amaaan kilo dediğin nedir ya alınır da verilir de yiyelim gitsin nasılsa ölecez 😂😂