designermom Cok merak ediyorum 9 kilo aldım insallah yarısı gider🤪cunku zaten biraz göbekliydim normal sezaryen henüz belli değil insallah cok kalmaz göbus
OksijenliSu designermom ilk hamileliğimden kalan 4 kilom vardı. Şimdi üstüne 2.sinden aldım 2 kilo. Etti mi sana 63 kilo. 😅😅😅 Şuan 63′üm.
hulyaca designermom 98 ile doğuma girdim 91 ile çıktım. 18 kilo almıştım 🥲normal doğum bu arada. Şimdi tekrardan 17 haftalık hamileyim 72 kilo ile. Daha almadım inşallah az kilo ile bitiririm kilo korkum var 🫠🙈
[silindi] Htcerdogn ya benim ilk hamilelik 78 le hamile kaldım şu an 86 yokum hatta sabah tartıldım doğuma 1.5 ay var nasıl olur tahmini kaç kilo daha alırım iştahım pek yok bu arada
designermom hulyaca valla ben de almadım sonra alırsın dediler Ya almıyorum dikkat ediyorum şekerim var son aylarda alırsın dediler 8 aylık oldum zaten son ay alınıyor dediler almıyorum iste biye anlamıyorsunuz dedim en sonunda 🤣dikkat etmek zorundayım cunku durumum ortada beni son ay diye diye yediler ama son aylarda da almadim dedikleri gibi
Naazli designermom tartılmadım ama muhtemelen sadece 3 kilo gitti oda bebek çıktığı için 😂😂😂 zira kocaman göbeğim doğumdan çıktığımda duruyordu. Bu göbek asla gitmez demiştim ama korse bile kullanmadan doğumdan 19 gün sonra eski pantolonlarımı giymeye başladım. Bu arada 52 kilo ile hamile kalmıştım ve hamilelik boyunca 20 kilo aldım. Ve ayrıca sezaryen doğum yaptım sezaryende kilonun gitmesi daha zordur derler hiçte öyle değil. Şuan kaç kiloyum bilmiyorum 40 çıkmadan tartılmıcam diye söz vermiştim kendime ama dediğim gibi eski 26 beden pantolonlarımı giyebiliyorum 🥰🥰
Pikachuuubaybi Naazli kaçıncı haftadan sonra kilo almaya başladınız bende 53 le hamile kaldım 22 haftadayim çok küstüğüm için 51 e düştüm ve hala almadım endişeleniyorum biraz
designermom Naazli ayyy gerçekten mi ne guzel yaaa benim en büyük korkum deli gibi Yiyen biriyim şekerden korkuma hicbisey gidemediğim icin almadım kilo doğumdan sonra aşırı yer kendime yüklenirim Diye korkuyorum hatta eşime Dedim doğumdan çıkar çıkmaz bana kunefe getir 🤣🥰
hulyaca designermom bence de dikkat edildiği sürece az alınıyor. İnşallah ben de siz gibi az alırım 🙈 doğumdan kısa bi süre sonra da verirsiniz hepsini 🤩🤩
Mmediha designermom ay 9 kilonun hepsi gider merak etmeyin vücudunuza kilo almamışsınızki. Bebek, su, plesenta, ödem, kan bunlar 9 kilo yapıyor zaten. Benim doğumdan iki gün sonra 9 kilo gitmişti
Sull designermom moral bozmak istemem ama ben dikkat etmeme rağmen 17 kilo kadar aldım . Normal doğum yaptım , doğumdan çıkarken sizin gibi düşünüyordum yarısı gider diye . Eve geldim sadece 4 kilo gitmişti 😂ama şuan kızım üç aylık sadece 3 kilom kaldı hamilelik öncesine dönmek için emzirirken gitti.herkesin bünyesi de farklı tabii belki siz doğar doğmaz çoğunu verirsiniz.