ZenKen Tugcebanu evet ultrasonda yanılma payı olabiliyor. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin cümlemize🙏🏻
Rabia-66 benimmdunyamm Bazı isimlere uyuyor diye koyuyorlar benim eşimde 2 isim koymak istiyor onuda ben istemiyorum kaynımın adını koycak 😡 istemiyorum nasıl caydırsam bi türlü caydıramıyorum
Rabia-66 benimmdunyamm Ya kaynım buna bu küçükken babalık yapmış kendi babası yurt dışına çıkmış çalışmak için o yüzden
Cekikveannesii ZenKen benim yiğenim 3 hafta öndeydi gelişimi kafası da büyüktü 38 de doğurdu yengem normal doğurdu baya ödemli doğdu ama kısa zamanda kendine geldi şimdiden düşünüp strese sokmayın kendinizi çok normal hepsi
EceDalgaciMahmutoglu ZenKen kardeşim 35 haftalik doğdu ama 40 haftalık gibiydi. Ameliyathane yolunda “bakin bu gebem 35 haftalik” diyen hekime hemsireler ebeler bile şaşırmıştı. gayet saglikli kendisi, şu an 16 yaşında. Siz de saglikla kucaginiza alin inşallah.
ZenKen EceDalgaciMahmutoglu çok teşekkür ederim Allah razı olsun içim rahatladı olumlu yorumunuzu görünce 🙏🏻🙏🏻
Tugcebanu Rabia-66 ben de bi daha yükleme yaptırdım şeker çıkmadı çok şükür 🐣 ama temkinliyim artık dikkatli yiyorum 🧸 bakalım bayramdan sonra bi kontrolümüz daha var bu sefer nasıl cikacak .. sizin sonuçlar nasil
Rabia-66 Tugcebanu Çok şükür canım bendede daha sonuç çıkmadı bekliyoruz yarına çıkarmış büyük ihtimal
Zeeynepp ZenKen Bende dün gittim doktor 3 gün önde dedi benimle beraber hamilelerden hem kilosu hemde gelişimi önde dedi bi sıkıntısı olur mu dediğimde hayır vücudun çok güzel beslemiş bebeği çok iyi sıkıntı yok dedi .
haklisinesracim ZenKen benim çocuğum için de hep iri iri dedi doktor ama 3.700 doğdu kızım. Her zaman tutmuyor doktor sorun görmedi ise dert etme
Edakrc ZenKen merhabalar bana da doktorumuz 1 hafta önde dedi önde olması ne iyi ne kötü diyebilirim dedi. 23 hafta olunca şekerime bakacaklar çok korkuyorum ilk gebeligimde rahim ağzı yetmezliğinden erken doğum yaptım vefat etti bu gebeliğim de serklaj ameliyati oldum. Umarım şekerim çıkmaz .