Rabia-66 benimmdunyamm Insallah 😍 ben ilk gittim ultrasyon resmi cekti erkek dedi kordonu var gibi duruyordu 2.ciyede kordonu önünü kapatmis cinsiyeti hic belli olmuyor dedi bu sefere insallah belli olcak😃
Alparslann ZenKen bende 20 haftalık olduk doktor önden gidiyor dedi yaklaşık 1,5 hafta bakalım canım ama doktor gelişimi güzel dedi ondandır halbuki surekli kusuyorum Rabbim bilecegi iş . Sen canını sıkma tosun olur 🥰
ZenKen Yagmurrr_ inanın iki öğün besleniyorum sabah akşam. Ben kahvaltı da peynirciyim aşırı tüketitim çok severim köy peyniri, eritilmiş peynir vs. Yeşillik çok tüketiyorum haddi hesabı yok nerde ot orada ben 🤭 belki bu yüzdendir bilmiyorum
ZenKen Tugcebanu evet ultrasonda yanılma payı olabiliyor. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin cümlemize🙏🏻
Rabia-66 benimmdunyamm Bazı isimlere uyuyor diye koyuyorlar benim eşimde 2 isim koymak istiyor onuda ben istemiyorum kaynımın adını koycak 😡 istemiyorum nasıl caydırsam bi türlü caydıramıyorum
Rabia-66 benimmdunyamm Ya kaynım buna bu küçükken babalık yapmış kendi babası yurt dışına çıkmış çalışmak için o yüzden