Ebbruc -minikkelebegim- valla 2 haftada bir falan yiyorum, şeker ihtiyacımı meyvelerle karşılıyorum zaten bahçemiz var ve baya çok meyve var hepsi organik 😂
Dlr48 -minikkelebegim- valla cok sıkmıyorum kendşmi zararlıdır dıye dusunup yememezlık yapmıyorum oyle yaparsan daha cok canın ıster oyle dusunmezsen cok canın istemez bence bende dondurmayı cok tuketıyorum mesela 🥶
Oesra Hamile kalmadan önce de tüketmiyordum. Bence bu bir yaşam şekli oldum olası dikkat ediyorum. Ambalajlı, renklendici içeren, trans yağlı, katkı maddeli kola, cips, bisküvi, çikolata artık her neyse ortaokuldan beri tüketmiyorum.
-minikkelebegim- Oesra haklısınız bende sizin tam tersinizim eskiden beri cidden çok kötü bir alışkanlık ama hamile olsak da olmasak da😊
Nazendehanim -minikkelebegim- hiç aşırı düşkünlüğüm olmadı sanırım o avantaj arkadaşımın marketleri vardı poşet poşet getirirlerdi biz sınıftaki kere dagitirdik 😅,öğrenciyken sadece cips yerdim sonrasında uzun süre yemeyince insanın canı istemiyor mideye dokunuyor
-minikkelebegim- Nazendehanim yaa ne güzel neyseki birçok şeyden midem bulanıyor ama arada yiyorum İNŞALLAH bende bırakırım tamamen böylelikle 😂
Gizem260 -minikkelebegim- of ben içiyorum bazen ya aslında eşim yüzünden oluyo birazda eve alınmasa ben gidip kendim cipsmiş kolaymış abur cubur almam o aldığı için evde olunca yiyorum dışarda yemek yemek konusunda da öyle eşim yemek istiyo bende yiyorum onunla beraber yoksa ben gidip dışarda falan kendim yemem huyum değildir
Ebbruc -minikkelebegim- meyveye falan alışınca canın çok farklı şeyler istemiyo zaten, sende dene ☺️ Hamburgeri falanda artık evde kendim yapmaya çalışcam dışarda yemektense
Nazendehanim -minikkelebegim- inşallah canım , evde kendin yapınca daha keyifli oluyor disardakilerde yedikçe bağımlılık yapıyor o bile soğutuyor insani
-minikkelebegim- Ebbruc kendi yaptığım yemekleri çok yiyemiyorum ama meyve cidden iyi geliyor mide bulantısı çok olduğu için 😊
MeriHera Çok çok nadiren, 30. haftadayım gebe kaldığımı öğrendiğimden beri bir elin parmağını geçmemiştir paketli gıda tüketimim çünkü çok iğrendim hepsinden
designermom -minikkelebegim- nugget yedim hamburger de yedim birkaç kez 9. Ayimdayim ben asla yenmez diye düşünmüyorum canım cekiyorsa yerim ama tabi ki ayarında sonuçta hergun nugget noodle tüketmiyoruz birkaç ayda bir yenen biseyin oyle aman aman bir etkisi olacağını düşünmüyorum kendimce.
-minikkelebegim- designermom bende öyle düşünüyorum sık sık olmadığı sürece nadiren yemenin Allahin izniyle zararı olmaz diye düşünüyorum
elifbln -minikkelebegim- ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde iki hafta falan hiç tüketmedim ama sonra bir açıldım pir açıldım 😕 sürekli yiyesim geliyor
-minikkelebegim- elifbln hâlâ bir çok şeyden midem bulanıyor ama bazen de canım çok istiyorum yiyorum bende malesef 🥲
zamaneannesi80 -minikkelebegim- her gün olmasa da yiyorum eğer canım çekerse. Kendimi çok kısmadım sadece sakatat yemiyorum zaten normalde de yemem 🤣 bi tek kokoreç severim ama tutuyorum kendimi
-minikkelebegim- zamaneannesi80 ah bende çok severim ama nedense onların da yenmemesi lazımmış neyse ki bulunduğum semtte yok 😂
Eylul2019 -minikkelebegim- evet hepsini yiyorum.ben hic bir zamab asiri dikkat etme kafasinda degilim hamileyken.