-minikkelebegim- designermom bende öyle düşünüyorum sık sık olmadığı sürece nadiren yemenin Allahin izniyle zararı olmaz diye düşünüyorum
-minikkelebegim- elifbln hâlâ bir çok şeyden midem bulanıyor ama bazen de canım çok istiyorum yiyorum bende malesef 🥲
elifbln -minikkelebegim- benim hiç midem bulanmıyor ya keşke azıcık bende de bulansa😕 sürekli yiyesim var her şeyi
-minikkelebegim- zamaneannesi80 ah bende çok severim ama nedense onların da yenmemesi lazımmış neyse ki bulunduğum semtte yok 😂
-minikkelebegim- elifbln benim hamileligim daha yeni sayılır 8 haftalık şuan da başından beri mide bulantım baya var sizinki kaç aylık ki 😊
Sevensevilen -minikkelebegim- kime göre neye göre arada ama 😅😅😅 bana göre arada, doktora göre eminim 👹👹👹👹😅😅😅
-minikkelebegim- elifbln ya ben daha büyük sandım ama mide bulantısından iyidir emin olun zor geçiyor kendimden bile bazen midem bulanıyor o derece zor 😂😂
Nus_12 -minikkelebegim- kraker bisküvi çikolata dondurma onun dışında bişey tuketmedim onlarda az dışardan yemek çiğköfte olsun hicbisey. Yemedim 3 ayımız kaldı hayrlisiyla atlataalim da 🤲❤️
ceren_1411 -minikkelebegim- cips,çikolata yiyorum.Fast food dışarda yemeyi çok severdim ama artık midemi aşırı bunaltıyor tahammül edemiyorum 🤢 evde kendim yapıyorum daha lezzetli ve kokusuz oluyor
-minikkelebegim- ceren_1411 yaa öyle mi kendim yapmadığım için yiyebiliyorum kendim yapınca daha zor oluyor yemesi 🥲
Gozde5 -minikkelebegim- bende sudan tiksindim yarim litre anca iciyorumdur. 10 haftalik hamileyim sknti olurmu bilmiyorum 😔
-minikkelebegim- Gozde5 sizde mi öylesiniz bende üzülüyorum bu duruma İNŞALLAH bir sıkıntı olmaz çok susuyorum içince de midem bulanıyor acımsı gibi geliyor tadi 🤔
tugbadipi -minikkelebegim- dünden beri 5 paket browni mousse yedim 😭😭😭😭😭😭😭 paketli şeyleri azaltacağıma daha çok yiyorum 🫣