-minikkelebegim- Hamilelikte hamburger, noddle, cips, çikolata, nugget, hazır kek vs şeyler tüketiyor musunuz? Şuan aklıma bunlar geliyor.🙃
-minikkelebegim- Deletedmom83940 bebeğe zarari olur diye tutmaya çalışıyorum kendimi bazen tutamasam da 😊
Dlr48 -minikkelebegim- valla cok sıkmıyorum kendşmi zararlıdır dıye dusunup yememezlık yapmıyorum oyle yaparsan daha cok canın ıster oyle dusunmezsen cok canın istemez bence bende dondurmayı cok tuketıyorum mesela 🥶
-minikkelebegim- Ebbruc doktora sormak da aklıma gelmedi ama dediğiniz gibi çok olmamak kaydıyla yenmeli sanki
Ebbruc -minikkelebegim- paketli gıdalar yenmemesi gerekiyo dedi doktorum ama nefsimi bi yere kadar kontrol edebiliyorum, gerçi ben yemek istesem eşimle kaynanam zaten istemiyo zararlı diye. Kahve , kola, çikolata, noodle bunları bıraktım hatta tiksindim diyebilirim ama bazen cips istiyo canım sanırım baharatlı diye. Bikaç kere de hamburger yedim 4 aydır yemiyorum yaşadığım yerde olmadığı için
CansuDRY -minikkelebegim- %80 Bitter çikolata yiyorum bazen. O da 1 parçacık. Bir de Eti Lifalif’in şekersiz yulaf barları var. Arada sırada ondan yiyorum. Onun dışında yemiyorum.
-minikkelebegim- CansuDRY hiç aklıma gelmedi onlar bence mantıklı onları tüketmek diğerleri çok zararlı malesef ki😊
arenkus -minikkelebegim- kaçamak yapmayan yoktur diye düşünüyorum 🙈🤭çikolata dondurma ve meyve suları tüketiyorum bunları bazen sınırını bile aşıyor. Ama sonrasında bol su tüketiyorum günlük 3 litre üzerinde ve süt yoğurt dengelemeye çalışıyorum 🌸
-minikkelebegim- Nazendehanim hiç öyle biri olamadım çok düşkünüm eskiden beri ne yazık ki 🤷♀️ama Maşallah size en iyisini yapıyorsunuz
Nazendehanim -minikkelebegim- aslında mesele paketli gıda değil ,gıdalardaki katkı maddeleri . Bundan dolayı tüketmemek gerekiyor hamilelikte tuketilmiyorsa emzirme döneminde de tuketilmemeli çocuğun da tüketmesine dikkat edilmeli. Sertifikalı ,katkı maddesi olmayan ürünler tercih edilmeli
Gizem260 -minikkelebegim- valla ben hamile olmadan önce çok dikkat edeceğim diyordum ama maalesef edemedim kola cips çikolata kek dışardan da çok yemek yedim pizza burgerking falan filan neler neler 🤦♀️
-minikkelebegim- Gizem260 bende hep öyle düşünürdüm hazır yemicem diye ama bazen olmuyor cidden özellikle kolayı öyle canım istiyor asitli şeyleri içmiyorum şimdilik 🥲
Ebbruc -minikkelebegim- valla 2 haftada bir falan yiyorum, şeker ihtiyacımı meyvelerle karşılıyorum zaten bahçemiz var ve baya çok meyve var hepsi organik 😂
Gozde5 -minikkelebegim- bende sudan tiksindim yarim litre anca iciyorumdur. 10 haftalik hamileyim sknti olurmu bilmiyorum 😔
Nazendehanim -minikkelebegim- hiç aşırı düşkünlüğüm olmadı sanırım o avantaj arkadaşımın marketleri vardı poşet poşet getirirlerdi biz sınıftaki kere dagitirdik 😅,öğrenciyken sadece cips yerdim sonrasında uzun süre yemeyince insanın canı istemiyor mideye dokunuyor
Gizem260 -minikkelebegim- of ben içiyorum bazen ya aslında eşim yüzünden oluyo birazda eve alınmasa ben gidip kendim cipsmiş kolaymış abur cubur almam o aldığı için evde olunca yiyorum dışarda yemek yemek konusunda da öyle eşim yemek istiyo bende yiyorum onunla beraber yoksa ben gidip dışarda falan kendim yemem huyum değildir