minigimherseyim Deletedmom83940 ben iki kere erkek gördüm rüyamda erkek hissettim hep sonuc kız 😍😄 nasıl yalnış hissettim diye şoktan cıkamadım bikaç gün😅
superstar_00 Deletedmom83940 Ben hamile olduğumu öğrendiğimde hep erkek görüyordum doktor 13.haftada erkek dedi ondan sonra artik rüyamda kız bebek görmeye başladım 16.haftada doktor kız dedi.
Deletedmom83940 Stuna evet annem sen hamilesin test yap deyip duruyordu bende anne yok ya hasta olacam diyordum ki adet belirtilerim vardı dört gün geçince test yaptım hiç şaşırmadı ben demiştim dedi 😂
Stuna Deletedmom83940 benim annemde sen hamile gibisin demişti ilk hamileliğimde. Nasıl hissediyorlarsa 🤭
Demetarga Deletedmom83940 bende gün içinde ne zaman erkek hissediyorum desem erkek doğurduğumu görüyorum , kızda öyle olmuyor bakalım sonuca 2 hafta 🤣🥰🤲
Eylulsmom_02 Deletedmom83940 merhaba kızımda hep kız ve erkek gördüm kızı daha çok gördüm kız çıktı şimdi 2. Ye hamileyim ama hiç cinsiyet ile ilgili bi rüya görmedim hepsi abuk subuk şeyler 😃
Cennet-Kokulum Deletedmom83940 Bende öyle yapmayı düşünüyorum😂😂 Ben 12 haftalıkken sormuştum. Daha erken demişti. Yarın 20 haftalık oluyoruz inşallah öğrenirim.
annesinin_beybisi Deletedmom83940 ben hep erkek görüyordum arkadaşım da kızım olacağını görmüştü sonuç kızım oluyor😄