Senem11 Sydsnl bende 9 haftalık hamileyim de kasıklarımda ağrı oluyor ara ara bazen şiddetli sizde oluyor mu
Cgrunul Esrakeskinn1 göğüslerde dolgunluk, yorgunluk hissi ve sık idrara çıkma oldu bende hala devam 😅
Mavimsi_ Esrakeskinn1 ben de şuan şüphedeyimm 2 gündür kasık ağrım bel ağrım göğüs hassasiyetim var yarın veya ertesi gün adet günüm olması gerekiyor merakla bekliyorum
Sevgiiss Esrakeskinn1 benim daha adetime varken aşıeı bel ağrılarım olmuştu normalde hiç bel ağrım olmazda adet zamanı bile ordan anlamıştım
Meltemms yagmur-68 Etraf dönüyo gibi değilde böyle ayaktayken sanki ileri geri oluyomusun gibi yada denizden cıkarsında uyurken hala suda gibi o dalgaları hissedersinya onun gibi ancak bu kadar tarif edebiliyorum canım değişik bi sersemlik olmustu 🙈
ilkheyecanim96 kubraselcuk korunmayın bende kimyasaldan hemen sonra kaldım 10.günde, size de nasip olsun inşallah
Because Esrakeskinn1 bende şiddetli kaşıkta batma olmuştu .göğüs hassasiyetim vardı .birde uyku hali 🥰🥰
Cansu8835 Esrakeskinn1 ilk önce regl gecikmesi ardından tiksinme ile gelen mide bulantısı hayatta midem bulanmaz hamilelik dışında 🥰
Fadimana2022 İki senedir bekliyorduk bi pazar günü ailemin yanından dönüyorduk eşim hala adet olup olmadığımı sordu benden hayır cevabını alınca yerinde duramadı nöbetçi eczane aradık ama ben yine tek çizgiyi görecegimden o kadar emindim ki çünkü bel agrım ve adet agrısı gibi karnım agrıyordu testi eve gidince ümitsiz bir şekilde yaptm ve sonuç ☺️🙏pozitif hiç beklemediğim bir anda mucize gibiydi hatta inanamayıp gidip bidaha alıp tekrar yapmıştık Rabbim isteyen herkese nasip etsin 👼🏻☺️🤲🏻
Sevgim58 Aşırı belim ağrıyordu ve kasık ağrısı sanki adet olacak ama sökülemiyor gibi göğüslerde aşırı hassasiyet şuan 6+3 haftalığım
Elf96 Kahverengi lekelenme oda 2 saat geldi gelmedi gibi ,Koku hassasiyeti , gögüs hassasiyeti,akıntı, şişkinlik o hâlâ oluyor 6.haftadan sonrada bulantı , zor bi süreç ama Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayida nasip etsin rabbim