Hilalgnn _nur42 Kan sulandırıcı kullanmanı tavsıye ederim. Benım arkdasımda 2 dusuk yaptı pıhtılasmadan ötürü doktor kontrolunde kan sulandırıcı kullandıktıkdan sonra 2 tane evlat sahibi oldu Allah isteyen herkese nasip etsin
Glnrsmsk Sydsnl bende aynısını yaşadım adet oluyorum sandım ama hamileymişim. Bende kasık ağrısı ve yemeklerden tiksinme şeklinde başladı şuan aşırı akıntım ve çok şişkinliğim var genel olarak herkes aynı şeyleri yaşıyormuş anlaşılan
Aysee_511 Esrakeskinn1 garip gelcek belki ama ciğer hiç sevmem normalde Bigün oturuyorum canım nasıl ciğer istiyo ama anlatamam köyde yaşıyorum bizim köyde kalmamıştı ozaman eşimle köy köy gezip bulmuştuk o şekilde şüphelendim kan testi yaptırdım 1 buçuk haftalık hamile olduğumu öğrendim şimdi 8 aylığım 1 ay sonra geliyor bizim ciğerci kız 😂😂
Gmzbiri Esrakeskinn1 hamilelikle regli belirtileri hemen hemen aynı oluyo ayırt etmesi güçtü🤗bendeki tek fark her köşede uyuyakalmaktı🤗
zeynepaylaipek Esrakeskinn1 en en erken olanı tek kasığımda sızı. İkisinde de böyle oldu. Daha sonra tek göğsümde hassasiyet günüm geçerken çok şiddetli bel ağrım oldu
Hatihati Bıyık bölgemde tüylenme de artış,çok fazla gaz yapmak,meme uçlarında sivilcemsi biseyler oluşmuştu diğer bütün belirtiler adet belirtisi ile aynı.
DeryaSrpnr Esrakeskinn1 çok tuhaf ama ağızda metalik tadı hıssıyatı vardı diğer belirtiler adet dönemiyle aynı şeylerdi
Serife_dgm12 Sunayyasin Normalde kan verince beta. Yüksek çıkar ve 2 güne bir artması gerekiyor Ama değer aksine yükselmesi gerekirken. Değer düşüyorsa kimyasal gebelik oluyor
kubraselcuk Sunayyasin evet verdim ilkinde 98,19 çıktı hatta çok umutlandik 3 gün sonra gittiğimde 8 seviyesine düşmüştü sonra da kanama başladı zaten..
Sunayyasin Serife_dgm12 Ben adetimden önce yaptırdım 46 çıktı birdaha yaptırmadım aile hekimim kadın doğuma sıra al ve git dedi bende ona uyudum hiçbisey yapmadım kan testi falan 27 Haziran a randevu aldım şuan 5 haftalık 2 günlük beklim mi sizce