Verasmommm Deletedmom_85 zaten fotoğraf yükleme aracında fotoğraf yüklediğiniz esnada hemen uyarı veriyor biz sorumlu değiliz sorumluluğunuz siz alıyorsunuz tarzında sanırım moderatörler de bir şey yapamaz bu duruma google engellenemez kocaman bir dünya konuştuklarınızdan bile size öneriler veren bir yer düşünün internet zaten tamami ile korkunç bir alan
Deletedmom_85 Verasmommm sadece fotoğraf değil ki, forumda ki profil resimleri, atılan yorumlar, açılan postlar. Momun da payı var bu durumda diye düşünüyorum
Azizinannesi2 Deletedmom_85 aynen öyle ama özel tartismada atarsan çıkmıyor normal post atarsan çıkıyor denedim onayladım 😂😂
Verasmommm Deletedmom_85 fotoğraflara belki bir şey yapamaz ama en azından yorumlar postlar kaldırılabilir zaten bir üye neden açtığı postu ya da yaptığı yorumu silemez ki yani ben de bu durumdan çok şikayetçiyim mesela özgürlük kısıtlaması gibi geliyor bana
Deletedmom_85 Verasmommm evet, silebilmemiz lazım istediğimiz zaman. Bence sorun çıkarsa postlarda küfür hakaret falan herkes hemen yazdığını siler diye. Erişimi kısıtlıyorlar ki kendileri müdahale edip, askı vermek için. Bana da etik gelmiyor ds işte…
Verasmommm Deletedmom_85 vallahi dilimize hakim olarak kullanmak gerekiyor madem ki google amca bizi indeksliyor dikkat ederek yine sevdiğimiz platformu kullanmaya devam edelim :)
Deletedmon00881 Deletedmom_85 düşünsene eşim girse benim bütün yorumları okur, kucacum okuyorsan burdan sana selam olsun 😘💋🤪🤣🤣
ramonun_annesi Mihrimahvuslat şimdi geçmişte attığım resimler ve yazışmalar çıkar mı ne yazacam çıkması için silmek için napicam kız
Deletedmon00881 ramonun_annesi silemezsin valla bacı, herşey çıkıyor, ben onun için fotoğraf atmam attımmı da hemen silerim 🙂
Nnanaa Deletedmom_85 inşallah akrabalar görmez 🤣meghan ve prens harry gibi atarlar bizi sülaleden vallahi
Deletedmon00881 Deletedmom_85 anonim olduğum için no problem, eşim de baksa sıkıntı yok benim için kanka kötü bişey yapmiyorum, millet Instagram’da tiktokta neler yapıyor, burası hamilelik uygulaması ne olcek yauvv😏🤪🤣