Deletedmon00881 Deletedmom_85 anonim olduğum için no problem, eşim de baksa sıkıntı yok benim için kanka kötü bişey yapmiyorum, millet Instagram’da tiktokta neler yapıyor, burası hamilelik uygulaması ne olcek yauvv😏🤪🤣
ramonun_annesi Deletedmon00881 ben bir kaç foto atmıştım 😥 onları nasıl silecem şimdi Google da ne yazinca çıkıyor ki
Mihrimahvuslat Deletedmon00881 bacı benim direk kese var bebek yok diye çıkıyor hamileliğimi öğrenince katılmıştım 😬
GoktugAlp Merhaba ben yeni katıldım nasıl yani fotoğraflar vs Google de çıkıyor biri bni aydınlatsın 🤦🏻♀️🙂
Biricigimmm Deletedmom_85 ya iyide google ye gercek adınızı soyadınızı yazın resminiz cıkıyor ki aynı şey whatsap değil bu uygulama gizli kalsın tabikide hersey kayıt oluyor hali hazırda whatsap bile görüntülerimizi kayıt ediyor yani buna yapılacak bişey yok çünkü ücretsiz bir uygulama bu
Biricigimmm Deletedmom_85 cogu kişinin çıkıyor Twitter face filan kullandığımız için bu engelenebilecek birsey değil eşim yazılımcı oradan biliyorum dediğim gibi whatsaptaki fotoğraflarımız bile görünüyor birileri tarafından sadece googlede yayınlanmıyor diye biz görünmüyor sanıyoruz
ramonun_annesi Biricigimmm yuh yani nolcak peki şimdi ayy eşim hiç sevme böyle şeyi duysa kavga cikicak biz sadece burda görünüyor sanıyoruz ya
Biricigimmm ramonun_annesi burası anonim yer isim soy isimle kayıt olmayın resım koymayın sizde zaten anonim isminiz varsa sizin kim olduğunuzu nerden bilecekler zaten mesela eşim böyle bir programdan haberı yok neden olsun ki gercek ismimde bu değil nerden tanıyacak
Elif1666 @ramonun_annesi fotoğrafı sildigim hâlde görünüyor hesabı silcem tamamen silinsin diye ama yine görünür kesin 🙁🙁