Deletedmom_85 Merak ettiğim bir konu var. Forumda gönderilen fotoğraflar, internete kullanıcı adımızı yazınca Google görsellerde çıkıyor. Bunun sebebi nedir ? Neden HAPPY MOM müsade ediyor fotoğraf erişimine? 🙁
Mihrimahvuslat Deletedmom_85 ben fotoğraf paylaşan birkaç kişiye dedim yanlış anlaşıldım kendileri bilir valla🤷🏻♀️ ve kullanıcı ismin yazdıkların paylaştıkların bile çıkıyor
Deletedmom_85 Seri4545 yani sonuçta burası kadınsal bir Forum. Pek etik gelmiyor özel hayatın gizliliği açısından
Deletedmom_85 Deletedmom83940 maalesef gerçek. Fotoğraflar çıkmasa bile ne yorum yaptık, ne post açtık çıkıyor
Deletedmon00881 Deletedmom83940 goggle dan adını gir sadece herşeyi görürsün, şifre felan girmene gerek yok, happymom forum diyip kendi adını gir günlük yaptığın herşey çıkıyor yani
ramonun_annesi Mihrimahvuslat şimdi geçmişte attığım resimler ve yazışmalar çıkar mı ne yazacam çıkması için silmek için napicam kız
Mihrimahvuslat Deletedmom_85 yorumların bile çıkıyor sırf bu yüzden bile korktum hesabımı sildirip yeniden mi açsam diye bazı sıkıntıları mi belirttim tanıdık çıkarsa sonu hiç iyi olmaz 😏
Deletedmom_85 Deletedmom83940 kötü bir durum gerçekten. Fotoğraf atmasak bile, bazı kullanıcıların forumda ki profil resimlerini alıyor🙁
Deletedmom83940 Mihrimahvuslat hahaahah ay öyle bişey olduğunu düşünsene herkes burda kaynanasını kocasını görümcesini gömüyor anaaa kaos çıkar 😂
Deletedmon00881 Ben geçen kullanıcı adımı eşimin telefonundan yazdım, profilime girip herşeyi gördüm, günlük yazdığım mesajlara kadar çıktı, nedennn nedeeeeeeennnnnn 🤦😂😂 @Cicilibicili @Feyza-nur @Gulsurmeli @Ozge @teletabi açıklama bekliyoz, Google amcaya niçin izin veriyorsunuz, bu Google amca haddini bilmeyecek mi? 😁
Deletedmom_85 Deletedmon00881 hahaha 😄 kanka şaka maka ürkütücü ya 😥 burada sessiz sedasız bile takılamıyoruz
Mihrimahvuslat Deletedmom_85 kız kullanıcı adı değişse bile yazdıklarım çıkar bide zamanında görümceme bu ismi çok beğeniyorum demiştim hangi akılla dediysem 2 bebe doğurdu ödüm 💩a kaçtı ne etcem😩😩
Deletedmon00881 Deletedmom_85 düşünsene eşim girse benim bütün yorumları okur, kucacum okuyorsan burdan sana selam olsun 😘💋🤪🤣🤣