Deletedmon099282 hikayemiz o kadar benzer ki.. evlendim 1,5 ay sonra hamile kaldım. Meğer bu kadar kolaymış bebek sahibi olmak dedim. 10 gün geçmedi düşük oldu. Kimyasal gebelik dediler. Tekrar istedim karnımda bi can oldugunu bilmek.. hemen demedim cok şükür oldu da. O ay tekrar hamile kaldım hersey yolunca gibi sık sık hastaneye gidiyorum bende sürekli bir korku bir doktordan çıkıyorum ötekine gidiyorum ultrasonda daha fazla görmek için.. 8.haftada eşimle beraber gittiğimiz ilk ultrasonda , ben kalp atışını duymuştum şimdi de eşimle beraber durucak diye cok heyecanlıyken kalp atışı yok kalbi durmuş dediler.. karnımda bir can var ve ölü bu düşünce bile mahvediyor insanı. Sonra tabi hemen kürtaj oldum bir süre istemedim bebek aynı şeyleri yaşamaktan korktu bir yanım , ama diğer yanımda herkes yaşıyor böyle düşükler neden tekrar olsun diyordu. 1 yıl ara verdikten sonra tekrar denemek istedim testler yaptırdım birşey çıkmadı ama en önemlisi genetik testi kimse söylememişti bana . Cok şükür istediğim ilk ay yine hamile kaldım 8. Haftayı atlatana kadar içim içimi yedi karnım ağrıyor acile koşuyorum başım dönüyor acile koşuyorum kafamda kurup kurup doktoru arıyorum. Başıma geleceği biliyor gibi hissetmiş gibi oysaki 11 haftalık olmuştul bile. 12. Haftalık kontrolde cinsiyet tahmininde bulunur doktor diye beklerken yine aynı şey 11. Haftada kalmış bebek kalbi durmuş dedi . Dünya başıma yıkıldı hiç karnım büyümeyecek hiç anne olmayacak gibi bir sancı giriyor göğsünüzün tam ortasına. Karnımı yumruklamak istedim neden neden diye. Ama vardı bir sebep işte. Heöen genetik test yaptırdık ve eşimde kromozon problemi çıktı. Oysaki her düşükte kendimi suçlardım neden böyle oluyor diye. Şimdi tek şansımız genetik taramalı tüp bebek onuda 1 kez denedik olmadı zaten . Şimdi 1 ay oldu hiçbirşey yapmadan bekleyeli Allah’a emanet ettim kendimi Allah biliyor içimdekini. Ama bunları yazarken bile ağlıyorum. Hatta inanmıcaksınız ama beni en üzen neydi biliyor musunuz her ilişkiden sonra ayaklarımı havaya kaldırır beklerdim hamilelik için. Genetik sonucundan sonra ki ilk ilişkide bir daha böyle kaldırıp bekleyemeyeceğim evde acaba hamilesiyim diye testler yapamayacağımı düşündüğümde bir dank etmişti bana. Allah hepimizin yardımcısı olsun zor bir sınav evlat hasreti. Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah