35 haftalık hamileyim 60 kg ile hamile kaldım şuanda 84 kiloyum. Doktor yemememi diyet yapmamı söyledi. Bunun normal olmadığını söyledi. Doğumdan sonra veremezmişim. Benim gibi olanlar var mı 😏
Hamilelikte kilo alımı😏
busracnr kuzum baya almışsın ama başta kendi sağlığın sonra bebişinin sağlığı için dengeli ve düzenli beslenmeye dikkat et derim
EsraveMasal2020 normal de nasıl sa öyle yedim fazlasını da yemedim. Ama kilo alımını durduramadım🥺
busracnr
35 Haftalık hamileyim 5 kg’ kaldım
busracnr Şu an kaç haftalık hamilesiniz ve bebeğin kilosu nedir
Canım ben ilk başlarda haftada 3 kilo alıyordum. Doktorum kızdı sonra kendıne gel dedim kendıme. Bebek için kilo aldıracak şeyleri yemeye başladım sık ve az yıyorum. Beyaz ekmek kestım tamamen. Şuan 22 haftalığım iyi gidiyor kilo. Dene yaparsın
busracnr emzirme sürecinde de süt olsun diye sürekli yeniliyormuş. Ben o dönemde vermeyi geçtim almaktan korkuyorum. Birçok tanıdığım hamileliğini 8-10 kilo arası geçirip emzirme sürecinde çok kilo aldı. Ana öğünlerinde protein ağırlıklı beslenip, karbonhidratı kısıtlayabilirsin. Tatlı ve ara atıştırmalıkların fazla ise onları kontrol altına da alıp biraz yavaşlatabilirsin kilo alımını.
busracnr gebelik sekeri cıktı mı canım genelde gebelik sekeri olanlarda fazla kilo alimi oluyormuş. ben 28+1 im 6 kilo aldim ama bu bile benim için fazla 100 kilo uzeri bir insanım doktor hic alma dedi normalde ama pek mümkün değil istesem de dikkat edemiyorum sıcakta yürüyüş de olmuyor. evde egzersiz yapicam yoksa son aylarima girdim ben de baya alicam gibi
busracnr fazla kilodan. ödem olmuş bence sende belki de kilonun çoğu ödem . ödemse onlar dogumdan sonra hemen gidiyor
annesinin_beybisi herşey normal sağlık açısından hiç bir problem yok galiba geri veremeyeceğim bu kiloları her gün ağlıyorum 😥
annesinin_beybisi elimi bacağıma falan bastırıyorum hiç şişlik yok gibi sanırım hepsi kilo
62 kiloyla hamile kaldım 24 haftalık olduk 7 kg almışım ama ayaklarımda ödem var birazı da ondan kaynaklı galiba 🤷♀️
busracnr saçmalama sen bir mucize dünyaya getiriceksin kilo için sakın ağlama bunun hayalini yasayan kac kadın var biliyo musun . kilo bu alınır verilir önemli olan bebeginle ikinizn sağlığı. ben 121 kiloyum her gittiğimde doktordan laf yiyorum ama takmıyorum elimde olan birsey değil kilolu hamile kaldim yapicak birsey yok. dogumdan sonra diyetisyene başlamayı düşünüyorum sen de diyetisyene gidersin eski haline geri gelirsin🙂
annesinin_beybisi doktorlar zaten psikolojimi bozuyor özel hastaneye gidiyordum çok fazla kilo almışsın yüzün şişmiş gözün şişmiş 1 ay önce böyle değildin sana ne olmuş dedi adam resmen moralimi alt üst etti ve doğumu ben bu şekilde yaptıramam kilodan dolayı dedi 😥
busracnr ilk gebeligimde bende 65 kg ile hamile kaldım 93 kg ile doğuma gittim. Doğumdan sonra 3. Gün 80 kg dum. Çok fazla diyet spor yaptım ama malesef veremedim. İkinci bebeğime hamileyim 80 kg ile hamile kaldm 4.5 aylık ve hiç kg almadım dikkat etmeye çalışıyorum. Dr bana da.soylemisti dinlemedim. Dikkat etmenizde fayda var ❤️
busracnr bende aynı şekilde fazla yemedim normalde yediğim gibi yedim ama çok kilo aldım 17 kilo aldım toplam.. üzülüyorum ama yapacak birşey yok şu saatten sonra çünkü şuan 39+3 uz 😆 artık doğumdan sonra vermeye çalışacağım .. bu arada çok kilo aldığım için doktorum bana da aynısını söyledi ekmek pilav makarna tarzı şeyleri azalt dedi bir ay hiç ekmek yemedim pilav falan yedim ama diğer kontrolde hiç kilo almamıştım normalde aylık 3 kilo alıyordum. Ama bir ay yaptım sonra saldım çayıra mevlam kayira