Patito__ her doktor öyle diyor 7-8 doktora gittim . Hsg den sonra doktorum kesin konuştu gelmeyin deneyin zamana bırakın , gelsenizde size vereceğim ne ilac ne tedavi var tek folikasit verebilirim dedi 🥺🤷🏻‍♀️

Kvser yani hersye bakildiysa ozmn bir sene beklenior sonra asilama o da olmassa tup deniyor cnku sebepsiz inferlite diye birseyde vr

Kvser Hayir hatta adet donemi haricinde hergunde olabilir 🤭

Patito__ 1 sene oldu canım birşey de yok olmuyor doktor hsgden sonra 3-4 ay deneyin olmazsa gelin aşılama dedi .

Kvser demek nasib bir sorun yoksa belki piskolojikmende olabilir 😅🤲Allah hayirlisiyla nasib etsin

Kvser aynen o sekilde dior zten artk beklemek anlamsiz hakkimizda hayirlisi insaallah olsunda asilama olsun inşaallah

Patito__ öyle de bir şehir dışından doktor var bir onada gideyim sonra aşılama yaparız dedim

Kvser insallah hersey yolundadir cnm ama bazn hamilelk uzun da sureblior nadir yinede bnce fazla beklemedn bir yandanda asilama yaptirin

Patito__ son 1 ay daha bekleyecem sonra aşılama yaptıracam . Sanki onuda yaptırınca olmayacak gibi hissediyorum . Hsg de çok umutlandım ama olmadı

Kvser Allahim insallah hakkimizda hayirlisini nasip etsin belki o sekilde olmasi hayirlidir normal olmasindan . Allahin bizim icin mutlak bir plani vardir Rabbim hayırlısıyla yavrularimiza kavustursun saglikla insaallah bn 7 senedir bekliorm artk yorldm ama umudum hep var

Kvser Niye bırakıyoruz ki? Doktor mu söyledi? Biz kanama, leke bittiği zamanlar dışında hiç bırakmadık. Zaten bırakmak da aklımıza gelmedi. 😀

gozdeyagci gebelik oluşmuşsa bile acaba zararı olur mu diye sordum canım .

Patito__ aminnnn rabbim duysun sesimizi canım benim 🤲🏻🥰
                        Peki şuan bir tedavi görüyor musun aşılama tüp bebek vs ? İmkanın durumun var mı bilmiyorum ama Mersin’de bir doktor var doğal tedavi işe gebe kalmayı sağlıyor . Hatta az önce atmış 6 yıllık bekleyiş ilk aydan doğal tedavi ile gebelik diye paylaşım yapmış bir bak istersen o doktora Ahmet yıldızbakan

Kvser yok cnm gormuorm cnku bnm iki tane oldu dustu sonra ben 3 yil ara verdim daha yeni tekrr basladm 4 ay oldu doktorlr kontrollermizi olduk beklemedeyiz nasip

Kvser baktim simdi doktora hep ikiz ucuz vs dogal tedavi dedigi nedir acaba siz gidince bana da yazar misiniz

Patito__ evet ya hep ikiz üçüz dördüz bile var düşün . Ben etiket yaptıgı hastalara yazdım söylemiyorlar tedavinin ne olduğunu gidince size göre kendisi tedavi uyguluyor diyor .