Edau9 yazdım çıkmadı yumurta hesaplayıcı yazdım . Uygulamanın adı başka bişey olmasın

Kvser ilişki 3 günde bir olursa daha iyi olur. Yumurtlama zamanınızı biliyorsanız pes pese 3 gün ama adete kadar tabii ki devam edebilirsiniz engel olmaz

byzogrtmn yumurtlama günümü biliyorum 14. Gün denedim olmadı artık akışına bıraktım 🥺

Edau9 canım her gün mü beraber oldunuz hergün yapmak spermi tembellştirir gibi bişey duymuştum bende bi tane bebeğimi kaybettim bu ay bizde çok çalıştık ama genel olarak 2 günde bir yaptık inşallah tutmuştur benimkide 😐

AyFa1608 kuzum biz bazen her gün bazen 2 günde bir ama genel de her gün olduk ve ben ilk ay hamile kaldım bilmiyorum tabi ki Rabbim verirse olur ama benim tecrübem bu yönde oldu şuan 11+4 hamileyim inşallah rabbim sana da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin💜

Edau9 Allah razı olsun canım benim inşallah tutmuştur benimkide 😐 çok şükür bi sıkıntımız yok evlendiğim ay hamile kalmıştım inşallah bu ay da tutmuştur🤲

Edau9 Allah razı olsun canım benim inşallah tutmuştur benimkide 😐 çok şükür bi sıkıntımız yok evlendiğim ay hamile kalmıştım inşallah bu ay da tutmuştur🤲

AyFa1608 inşallah canım benim bu ay olmadıysa öbür ay olur stresten uzak dur 💜

Kvser yani hersye kesin bakildiysa ozmn nasip beklicn baska sorn yksa nasip demekki

Patito__ her doktor öyle diyor 7-8 doktora gittim . Hsg den sonra doktorum kesin konuştu gelmeyin deneyin zamana bırakın , gelsenizde size vereceğim ne ilac ne tedavi var tek folikasit verebilirim dedi 🥺🤷🏻‍♀️

Kvser yani hersye bakildiysa ozmn bir sene beklenior sonra asilama o da olmassa tup deniyor cnku sebepsiz inferlite diye birseyde vr

Kvser Hayir hatta adet donemi haricinde hergunde olabilir 🤭

Patito__ 1 sene oldu canım birşey de yok olmuyor doktor hsgden sonra 3-4 ay deneyin olmazsa gelin aşılama dedi .

Kvser demek nasib bir sorun yoksa belki piskolojikmende olabilir 😅🤲Allah hayirlisiyla nasib etsin

Kvser aynen o sekilde dior zten artk beklemek anlamsiz hakkimizda hayirlisi insaallah olsunda asilama olsun inşaallah