Kvser ilişki 3 günde bir olursa daha iyi olur. Yumurtlama zamanınızı biliyorsanız pes pese 3 gün ama adete kadar tabii ki devam edebilirsiniz engel olmaz
Edau9 canım her gün mü beraber oldunuz hergün yapmak spermi tembellştirir gibi bişey duymuştum bende bi tane bebeğimi kaybettim bu ay bizde çok çalıştık ama genel olarak 2 günde bir yaptık inşallah tutmuştur benimkide 😐
AyFa1608 kuzum biz bazen her gün bazen 2 günde bir ama genel de her gün olduk ve ben ilk ay hamile kaldım bilmiyorum tabi ki Rabbim verirse olur ama benim tecrübem bu yönde oldu şuan 11+4 hamileyim inşallah rabbim sana da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin💜
Edau9 Allah razı olsun canım benim inşallah tutmuştur benimkide 😐 çok şükür bi sıkıntımız yok evlendiğim ay hamile kalmıştım inşallah bu ay da tutmuştur🤲
Edau9 Allah razı olsun canım benim inşallah tutmuştur benimkide 😐 çok şükür bi sıkıntımız yok evlendiğim ay hamile kalmıştım inşallah bu ay da tutmuştur🤲
Patito__ her doktor öyle diyor 7-8 doktora gittim . Hsg den sonra doktorum kesin konuştu gelmeyin deneyin zamana bırakın , gelsenizde size vereceğim ne ilac ne tedavi var tek folikasit verebilirim dedi 🥺🤷🏻♀️