Slnynk22 nclncl sakınnnn umutsuz olma aynısı başıma geldi. Pislik doktor nerden gitmiştim ona.6+0 da gittim kese var bebek yok dedi kürtaj olucan dedi. Alttan baktırmadım. 1 hafta bekleyelim dedi. Hastane sanki basıma yıkıldı. Cnkü 1 yıldır bebek istiyoduk üzücü bi sürü şey yaşamıştık. Eve geldim ağla ağla içim çıktı. 1 hafta geçti kendiöi alıştırmaya calıştım ağır temizlik bile yaptım ama yaşayan ölü gibiydim. Bu durum beni cok etkilemişti. 10 gün sonra baska bi doktora gittim. 7+3 te. Vee kesem boş değildi. Yavrumu gördük kalp atışı dinledik. Sevinçten doktor yanında eşimle nasıl agladık. Hatta 9. Haftada kanamam bile olmuştu.şükür ki oda geçti gitti sorun olmadı. 6+0 da gittigimde bebegi görürürz diye bekledik cnkü yumurtlama testi kullanıyodum. Erken yumrtlamıştım geç döllenme olmadı diyodum. Ama hersey Allahtan işte . Simdi 37 haftalık olduk kavuşmaya cok az kaldı. Hiç umudunu kaybetme yaşamam gereken neyse onu yaşayacaksın. Sabırla bekle canım kucagın boş kalmasın inşallah
nclncl Slnynk22 RABBIM sağlıkla kucağınıza Almatı nasip etsin. Ben de sizin yaşadığınız bu durumu yaşıyorum şuan Biz de eşimle çocuk istiyorduk ve o kadar umutlanmişken doktorun öyle demesi beni ayrı üzdü. Bide canımı sıkan şey doktor bacak bacak üstüne atmış yayılmış bir şekilde o kadar pişkince konuşup o kadar rahat diyor ki. Alttan muayene etmedi. Halbuki etseydi hayir demezdim. Resmen hastaneden moralim alt ust bir şekilde ayrıldım. InsaALLAH ben de sizin gibi hayırlı haberi alirim 🌺🌺
Slnynk22 nclncl yerleşme kanaması da olcak diye bişey yok. Yada hemen ilk haftalarda olcak diye bişeyde yok canısı. Benim hamilelik belirtim bile olmadı.
Tgb7 nclncl bizde ilk gittiğimizde 6 haftalık demişti sadece kese vardı 8 haftalıkken gittiğimzde minicik görünmüştü bence canını sıkma iki hafta sabret💓
nclncl Tgb7 Tugbagelir bu sefer görmezse ben kürtaj olmayı tercih etmeyeceğim. Yine sizin dediğiniz gibi bekleyeceğim
misbebek nclncl ilk kızımda da yerleşme kanaması olmadı şu an ikiz hamileyim yine olmadı hayırlısı olsun diye dua edin edelim inşallah görünür bebeğiniz 6 hafta erken olabilir geç döllenmedir belki Allah bilir 🤲
melekortac nclncl benimde yerleşme kanamam olmadı ayrıca banada doktor olumsuz konuştu boş gebelik gibi, ama 8. Haftamda embriyoyu görmüştük. Üzülmeyin, bende o sıralar çok yıpratmıştım kendimi, iki hafta geçmemişti. Bebeği görürsünüz korkmayın
Mom69 nclncl alttan muayene olun mutlaka ben iki doktora da oldum ikisinde de görülmedi bende şiddetli karın ağrısı vardı bir şeylerin normal gitmediği belliydi zaten ama tekrarlama ihtimali çok düşük dedi doktor bakalım haberlerinizi bekliyorum mutlaka 🙏
Tugbagelir nclncl Sakın kurtaj falan olma benim kuzenlerim hep 9. Haftada gordu embriyoyu ben 7 haftaligim hala gorunmedi gec dollenme olabilir baska doktora gorun
misbebek nclncl ilk dönemde altan bakmak iyi değil hani mecbur kalmadıkça bakmak istememiştir belki inşallah bu gittiğinde görülür
Omersmom88 nclncl aynısını ben yaşadım 2 hafta sonra gidince bebeğimi gördüm çok şükür kafana hicbisey takma bekle sadece
Haticealcicek nclncl bu durumu 2 kez yaşadım sonra da kimyasal gebelik yaşadım. Şimdi 4. Gebeliğim beta hcg kaç ? Baktırdınız mı ?
Haticealcicek nclncl bence yeniden baktırın beta hcg 10.000 üzeri olunca görünüyor bebek. Canınızı sıkmayın diyemeyeceğim ben de çok üzüldüm yani arka arkaya 3 kez kayıp yaşadım. Ama şöyle düşünün eğer bu bebek sağlıklıysa tutunur. Hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🏻 Ayrıca vajinal ultrasonla bastırabilirsiniz. Hiçbir zararı yok.
Masalliyamihrican nclncl benimde 6 haftalıkken görünmemişti dış gebelik olabilir dedi doktor kanamada olmamıştı 8 haftalıkken gittim gördü kalp atışını falanda duydu endişelenme 🙏
Ecmem43 nclncl Merhaba canını sıkma bendede aynı şekilde kanama olmadı 6haftalık gittim daha sadece kese göründü 2 hafta sonra gittim sonrasında bebek gözüktü.Doktorlar gerçekten her şeye hazırlıklı olalım diye bazı şeyleri söylüyorlar banada dış gebelik olabilirsin vb diye her hafta kan aldılar.Bende çok gerildim Allah herkesin bebeğini sağ sağlim eline almayı nasip etsin.Hep test yapıyolar gerçekten sonucu beklerken gerilmemek elde değil.inşallah güzel haberler alırsın😊