Patito__ nclncl cnm oncelikle bos gebelikte bir ihtimal tabi ama bnm gebeligimde ozel hastanede bebek goruldugu halde devlette kesemi bile gorememislerdi ayrica bos gebelik icin 20 mmyi gecerse ozmn kesin tani konuluor ayrica gebeligimde 6 haftalikken gittim sdce kese vrdi 8 haftalkken gittm 6 haftalik cikti gec döllenme imis Yani gebelik basinda hersy basima geldi insallah sizinki de vardir
nclncl Kimileri devlet hastanesi daha iyi kimisi de özel diyor ama Bi bilemedim gitti . Kime güveneceğimizi şaşırdık. Benim kese 12.2 mm idi. Bu yazdığınız bilr bana teselli oldu 🌸
Patito__ nclncl valla ben diim en iyi hastane mutlu ciktigim hastane bunun ozeli devleti yok hepsi orta seviyede dha superine rastlamadm hep baska baska syler cikiyor internetten buluyorum hersyi gidip baktiriyotum yoksa drlr solemior bekliorlr en az 2-3 dusuk olsunda arastirilsn istnbulda ck ozel hastneye gittim ama dogru yonlendiren hic olmamis yeni ogrendik… Oyuzden insallah Rabbim isinin ehli doktorlarla karsilastirsin…
aysbuk2baby nclncl tam 6 haftalıktım bebek gözükmedi, kese 5 haftalık görünüyordu. ( Vajinal muayene ile gözüktü bu şekilde.) 8 haftalıkken tekrar gittim bebekte kese de 8 haftalıktı, kalp atışı da duyduk. Hemen moralinizi bozmayın. İnşallah güzel olur.
Night Edabykl benimde ilk 4 muayene falan hep alttan baktı, karnımdan görememişti çünkü benimde rahim ters :) şimfi çok şükür 27 haftalık olduk bile
nclncl Patito__ Patito__ Amin 🙏 Zaten Biz arastira arastira öğrendik birçok şeyi. Yoksa doktorlar bize temel bilgiyi veriyorlar sadece. Zaten Bursada doktor kalmadı. Hepsi boykotta.
nclncl Mom69 merhaba gitmedim henüz, önümüzdeki pazartesi randevum var. Heyecanla ve stresle bekliyorum
Neseeli nclncl bir hafta sonra yine baktır canım.. ayrıca yerleşme kanaması herkeste olmuyor bende de olmadı..
emsef nclncl canım bende 21inde gittim 6 haftalıktım karnımdan baktı keseyi gördü bebeği göremedi alttan bakıcam dedi her ihtimale karşı alttan baktı ve bebeği gördü kalp atışını da duydum, sende alttan bakmadı mı ? Küçük olduğu İçin karın ultrasonunda görünmüyor bazen
Sedakaratas nclncl canım kötü düşünme benimde aynı olmuştu 7 haftalikti bebek bthcgye göre kese var bebek yok boş gebelik iki hafta sonra gel hala yoksa kürtaj yapicaz dedi doktor ama ben bulantılarım dan kaynaklı çok halsiz ve kötü olduğum için 3 gün sonra gitmek zorunda kaldım alttan ultrason yapıldı ve bebek gözüktü geç döllenme olmuş dedi doktor canım üzülme
Zeynelp nclncl bende oldu kaç haftalıksın canım gittim doktora doktor dedi görünmüyor tek kese Çar bide içinde yuvarlak salt kesesi vardı sonra ben dedim bebek yok mu şöyle böyle sonra bi baktım kusma fln sonra bir hafta sonra gittik şükür bebeği gördük biz 6 buçuk haftalıktık şuan 10 merak etme bebeğini haftaya görürsün canını sıkma boşuna canım
nclncl Zeynelp inşaALLAH öyle olur. Sonuçta gebelik belirtileri hala var aşırı mide bulantısı ara ara kusma bitkinlik var
Ebga nclncl benimde öyleydi alttan da bakıldı ama kese boş görünüyordu dayandım 10 haftaya kadar gitmedim göründü inşallah hayırlı ve sağlıklı bi bebişin olur 😍
nclncl Ebga inşaALLAH sizin durumu yaşarım. Yarın ultrasonum var. Yarinbelli olacak bu yüzden çok stresli ve gerginim.