Betus34 Yagmurak5 bak bunu ilk defa duydum 😅 iyiki ben köpekten tiksinmemişim çünkü dünyalar tatlısı köpeğim var napardı yavrucak sonra
Betus34 Miiiii offf gerçekten çok zor Allah bütün hamişlerin yardımcısı olsun iyi hatırlattın bende buzdolabından tiksinmiştim heralde eski ondan kokuyo dedim yenisini aldık oda kokuyordu hiç bişey farketmemişti insan bidaha hamile kalmaya korkuyor
hulya_6363 Betus34 eşimin nefesi az yakın mesefa bile olsa asla dayanamıyordum .dış macunu kokusu,tüm temizlik kokuları , parfümler,et kokusu tadı ve özellikle haşlama. Şekli kokusu aman yarabbim hala et haşlama kokusu beni mahveder duruumda
Betus34 hulya_6363 ben evime girmemiştim 1 ay tiksindiğim için en zoru o sanıyordum ama şimdi düşününce en zoru eşten tiksinmek sanırım bide anlarlarsa kırıcı olabilir ya üzülürler ister istemez halbuki elde olan bir duygu değil
Yagmurak5 Betus34 hiç sorma hiç benimde bir köpeğim var hatta artık bir parçam 29 yaşındayım köpeğim 16 yaşında düşün çocukluğumdan beri benim canım ama işte .. çok zor oldu 😂 tiksindigim insanda sık görmek zorunda olduğum biriydi üstelik kadına her baktığımda kustum resmen 🤦 çok şükür ki uzun sürmedi 😂
Ormanmeyveli Baharsss 15. Haftadan sonra düzelir sonra koca aşığı oluyorsun duygusal olarak aşırı bağlılık bu sefer de peşinden ayrılmıyorsun 😂😂
hulya_6363 Betus34 aynen çok üzücü bir durum ama ona ben izah ettim geçici bişey idare et dedim oda çok anlayışlı çok şükür:)
Betus34 Yagmurak5 oyyy onlarda bi evlat daha uzun ömrü olsun patili canının elinde olan bişey değil yapcak bişey yok 😅
csmaknc Betus34 normalde çok iyi koku alırım veKoku hassasiyetini çok yükseklerde yaşadım her yer kokuyordu eşime diyorum şişe kokuyor hayır diyor lavabo alrında dolap kokuyor hayır diyor 31 haftadayım hala çok net kokular alıyorum
minismom Betus34 kahwe tatlı sigara gunde 2 3 fincan kahwe iciodum sigarada cabası ama simdi kokusunu bile istemiorum we tatlı cikolata ymeden duramıodum dusundukce midem bulanıo