Sirkelimon Betus34 kısır hala daha midem bulanır eşim bol taze soğanlı istemişti bol koyunca da tiksindim. 29+2 olduk hala yemiyorum
Deletedmom2265 Betus34 Aşkla bağlı olduğum kocamın kokusu 😣 20 li haftalara kadar kendi kozmetik ürünlerimi kullandırdım garibime kesinlikle parfüm vs sıkamadı sudan bile tiksindim en zor dönem bulantıların olduğu dönem 😵💫
Baharsss Ormanmeyveli ayyy çok şükür bi tek ben öyleyim sanıyodum benden birinin olması beni aşırı mutly etti tek değilmişim 😂😂 eşim öpmek istiyo yanağımı zor uzatıyorum sarılmak istiyo yaklaşamıyorum belli etmek istemiyorum anlıycak diyede ödüm kopuyor kırılır yanlış anlar filan umarım yakın zamanda düzeliriz 😂
Elisarli Normalde çok sevdiğim halde ilk 3 ay tatlı şeyler ve kahveden tiksinmiştim . Birde insan kokusundan hala tiksiniyorum
Betus34 Deletedmom2265 gerçekten öyle en zoru bulantı dönemi ben doğumhanenin kapısında kustum o derece son gün bile prilamı içtim en en zor kesinlikle bulantı 🤦🏻♀️
Miiiii Betus34 sogan sarimsak et tavuk balık sulu yemek buzdolabi sabun sampuan cif oglumdan esimden bile tiksindim yani sayamadigim unuttugum bile bicok sey var bi kuru ekmekten tiksinmedim diyebilirm bide elmadan bask hicbisey ne yedim ne ictim 5. Aya kadar kuru ekmek elma yedim oglumu opemiyodum sarilamiykdum ilk gebeligimde bu kadar olmamisti ikinci bbei mahfeti
Betus34 Miiiii offf gerçekten çok zor Allah bütün hamişlerin yardımcısı olsun iyi hatırlattın bende buzdolabından tiksinmiştim heralde eski ondan kokuyo dedim yenisini aldık oda kokuyordu hiç bişey farketmemişti insan bidaha hamile kalmaya korkuyor
Ormanmeyveli Baharsss 15. Haftadan sonra düzelir sonra koca aşığı oluyorsun duygusal olarak aşırı bağlılık bu sefer de peşinden ayrılmıyorsun 😂😂