hulya_6363 Betus34 aynen çok üzücü bir durum ama ona ben izah ettim geçici bişey idare et dedim oda çok anlayışlı çok şükür:)
Melikemercimek Betus34 her türlü kokunun hepsi el sabunu yumuşatıcı deodoant ayrıca salçalı soğan ve yumurta
Btl2022 Betus34 aynen çok şükür 😂 kendimi çok zorladım ama anlatamam yemezsem besinsiz kalır çocuk diye zorladım zorluyorum. Keyifle yediğim şey dondurma meyve ve sütlü tatlı 😂 diğerlerinide çok şükür artık yiorum ama hamilelikten evvelki keyfim yok 😂
Nisayazc Betus34 mutfagim kokuyordu evim bile bzen koktugu oluyordu gidemiyordum evime o surecte zaten annemde kalmistim yemek yapamuyordum sut peynir sucuk et olan hersey kokuyordu bana🥰
Betus34 Nisayazc aynı şeyleri yaşamışız bende 1 ay gidemedim sonra gittim kaçgün yatak odasından çıkamadım o deterjan kokuları mahvetmişti doğumdan sonra bu kadar kokulu deterjan kullanmicam diyodum yine kullanıyorum 😅 geçiyo o hisler
cheryyy46 Betus34 Çöp kutusunu görünce bile tiksiniyorum🤮 hamile olduğumu bilmeden çöp çıkartırken kusmustum halada devam ediyor