Melikemercimek Kişiye göre değişiyor ya şu an çevremde ben harici üç kişi daha hamile ki en büyük karın benimki 12. Haftalık oysa benimki, onların 16. 20. Haftları olmasına rağmen hiç yok karınları ,kişiden kişiye değişiyor yani .
Alparslaninannesii Melikemercimek karnim cok ince oldygu icin sordum aslında hemen cikar diye düşünmüştüm
Gamzee66 Alparslaninannesii 20 haftalık hamileyim yeni yeni çıkmaya başladı benden başka da kimse fark etmiyor 😂
Bebekdelisi Alparslaninannesii ilk 6 aylıktı yenı baslamıstı cıkmaya 2. Olan 4 aydan sonra bellı oldu bu 3 numara bakalım be olacagız
elifuslu1002 Alparslaninannesii yani daha erken azda olsa vardır karnın ama sen fark etmiyorsundur hem şuan hiç yoksa bile bir süre sonra birden çıkıyor
Zilann588 Ben 19 haftalık hamileyim karnım dümdüz çevremden çok tepki alıyorum karnın yok falan diye ama gerçekten 45 Kiloyla hamile kaldım ve 2 kilo aldım 19 haftalığım ve karnım hiç yok
Alparslaninannesii Zilann588 bende 50 kiloyum hic kile olmadim karnim ince olduğu icin belki cikar diye düşünmüştüm ama gram yok cocuk nerde diyorlar banada bende karnimda diyorum
Asivemavi Alparslaninannesii 11 hafta çok erken çıkmayabilir kişiye göre değişebilir durum 5 aylık hamileyim yeni belli oluyor daha hamile oldugumu anlamayan bile oluyor yani çok normal durumunuz
Taricat Alparslaninannesii İlki erkekti 😂 bu ne bilmiyorum artık 😂 annem de kız galiba yana doğru yayvan olunca kız olur sivri olursa erkek olur diyor 😂😂
Elisam123 Alparslaninannesii kız sen de güldürdün beni 11 haftalıkmış daha normal tabi çıkmaz benim 4 aylıkken cıkmıştı 🙃 sağ slim kavuşun
Alparslaninannesii Emineokan aa maşallah ama ne bilim karnim aşırı ince cok zayıfım cikar diye düşünmüştüm
Emineokan Alparslaninannesii ya zaten kilo alirsın o ayrı mesele zayıf olduğun için kilon pek belli etmez herkezde bir olmuyorki bnim karnım içerden büyüyor bnde dogumdan snra veremiyorum kilo bu ikinci gebelik önemli olan kilo değil bnce bebeğin sağlıklı olması kilo verilir zaten
B-01 Alparslaninannesii 37+5 haftaligim çok şükür catlagim yok göbek altında belli belirsiz var sadece insallah doğuma kadar artmaz😀