Alparslaninannesii Deletedmom83940 bilmiyorum cnm bende kendi göbeğim bile yok. Dümdüz yani azcik bike onde değil
H73 Krizantemm normal o iç karınla alakalı benim iç karnım küçük oldugu için göbeğim var 17+0 olduk endişe etmenize gerek yok
Krizantemm H73 yok ben endişe etmiyorum zaten aksine daha iyi diye düşünüyorum çatlak olmazdı en azından ama 20 den sonra baya baya büyüyor sağlıklı olsunlar da bebişler önemli değil ✨
Haticee7818 Alparslaninannesii 21+1 günlüğüm benimde hiç karnım yok ve bebeğin gelişimi hep önde endişe etme asla 😍
girl_boy_annesi Alparslaninannesii 11+6 benim 2. Hamileyim sadece alt karnım fırladı ama ilkinde 4. Aydan sonra çıkmaya başlamıştı
1Ada1 Alparslaninannesii insan direk karnını görmek istiyor ama bence erken çıkmaması daha rahat. Benimde var denilemez ama kendim göbeğimin genişlediğini görüyorum dışarıdan fark edilmiyor daha
Alparslaninannesii Melikemercimek karnim cok ince oldygu icin sordum aslında hemen cikar diye düşünmüştüm
Alparslaninannesii Zilann588 bende 50 kiloyum hic kile olmadim karnim ince olduğu icin belki cikar diye düşünmüştüm ama gram yok cocuk nerde diyorlar banada bende karnimda diyorum
Verasmommm Alparslaninannesii valla ben 20.haftadan sonra bile çok zor farkettim ancak 25.ten sonra fark ediliyordu hatta komşular bile anlamamıştı yani çok normal daha ne kadar ki bebek belli etsin kendini bezelye kadar bile yok
Alparslaninannesii Verasmommm bebek bezelye kadar yok mu cnm bebek 4 cm oldu yani tmm hala kucuk ama o kadar küçük değil
1Ada1 Alparslaninannesii çıkar çıkar hiç merak etme daha kilolardan şikayetçi olacak gerçi ben şimdiden aldım😬
Taricat Alparslaninannesii İlki erkekti 😂 bu ne bilmiyorum artık 😂 annem de kız galiba yana doğru yayvan olunca kız olur sivri olursa erkek olur diyor 😂😂
Alparslaninannesii Taricat haha tahmin ettim bende ilki erkek diye bak buda kiz olur herkes öyle der😁😁