Esra5656 HappyMom çünkü iyi gün kötü gün demeden hep bizimle, çünkü biz onun o da bizim yuvamız ..🙏🏻💜💙
Eliiiiif O bizim Canımız Babamız. Çünkü babamı arkama aldığımda tüm dünyayı fethedebilirim,herkese kafa tutabilirim ve her zaman kendime daha çok güvenirim. 🤍
MFK HappyMom “O bizim Canımız Babamız. Çünkü Benim en yakın arkadaşım bebeğimizin en yakın sırdaşı.. Onsuz bir hayat düşünemiyorum ❤️
Nare09 HappyMom o bizim canımız babamız çünkü; varlığı -hem annemin hem de benim- ebedi mutluluğumuza sebep olan…
Ustaezgi O bizim canımız babamız.Çünkü;O, bize sonsuz göğüs geren,gölgesinde dinlendiren koca bir çınar.Minik ailemizin koca çınarı… 🫶🏼🧿👶🏼
sumeyye04 HappyMom HappyMom Çünkü; Diyar diyar gezsek bile senin gibi merhametlisini bulamayız sen bizim için çok özelsin bize gösterdiğin ilgi,sevgi,şefkat ve diğer bütün güzellikler hayatının her döneminde karşına çıksın Aslan babamız 🥰
Bybrs Çünkü hayatımızın anlamı yaşam kaynağımız varken varız gülerken ağlarken her zaman omuz olan dağımız bizi bir bütün aile yapan kahramanımız iyiki varsın iyiki babamızsın seni çok seviyoruz