-Serpil- O bizim canımız babamız çünkü; her düştüğüm de, yeri gelir her hatamda , cesarete ihtiyacım olduğun da o hep benim en büyük destekçim olur 🙏 canım babam teşekkür ederim 🙏
Ay_si- HappyMom “O bizim canımız Babamız.Çünkü;”Baba İlklerdendir,Baba sevdâdır, Baba Yârdır ,Baba Ocaktır,Baba Diyârdır ve iki hece ile koca bir DÜNYADIR BABA….
minigimherseyim HappyMom O bizim canımız babamız. Çünkü kızına karşı o kadar merhametli ki onun için herşeyi yapar babacığı. Çok iyi bir baba olacağına eminim seni çok seviyoruz 🥰❤️🙏🏻
Krnn1 HappyMom O bizim canımız babamız çünkü, beni ve annemi sahiplenip gece gündüz bizim için çalışan ve onun yanında güvende hissettiğimiz bir kahraman❤️
MissBus HappyMom anneciğimin en büyük destekçisi benim daha görmeden hayran olduğum adam 💙 benim babam💙
miraninannesi40 HappyMom O bizim Canımız Babamız Çünkü… Çınar ağacı gibi.. Meyve vermese de gölgesi yeter
Betul17 HappyMom Benim güzel yüreklim baba olmayı en çok sen hakettin o güzel yüreğinden öpüyorum Babalar günün kutlu olsun ♥️
Sehrihuzun O bizim Canımız Babamız. Çünkü Gelecekteki hayallerimizin umudu ruhu herseyi.Güvendiğimiz tek kişi iyi ki var 🥰 ♥️