Eceakkurt11 HappyMom Çünkü herkoşulda beni koruyup kolluyacagına inandığım hatta belkide agzımdan çıkan ilk kelımendi baba, babam annem ve benim için bu hayattaki sahip olduğumuz en değer verdiğimiz asla bizi yalnız bırakmayan canım babam iyikim iyiki babamsın dediğim kahramanım
sinoli Çünkü; ilk benim babam oldu, şimdi de bebeğimizin babası olacak. Sırtımızı yaslayacağımız koca bir merhamet dağı babamız. Bir gün ölüp gitsem de gözüm arkada kalmayacak bir adam bizim babamız.. ♥️
Kubra7676 HappyMom çünkü güçlü bir çınar gibisin. Arkamı ne zaman sana yaslasam bütün dünyaya karşı gelebilirim sen bana hep güç veriyorsun canım babacığım ❤️
simgekilercioglu O bizim Canımız Babamız. Çünkü aklımıza bi şey geldiğinde ilk aradığımız o başka kimseye ihtiyacımız yok 🥰
Esrafeyyat1 HappyMom o bizim canımız babamız çünkü;her koşulda yanımızda daha iyi bir baba bulamayız❤️
Demets Çünkü büyük sevgisi ve güzel kalbi ile daha sen doğmadan dünyayı bizim için güzelleştirmeye çalışıyor 🥰
Pamuklarin_annesi HappyMom çünkü varolus sebebimiz,varlığıyla bize güç katan sevgisiyle,merhametiyle büyütecek olan süper kahraminiz 💕
Gizemm27 O bizim Canım Babamız çünkü o olmasaydı biz olmazdık biz olmasak happy mom olmazdı iyiki varsın babacımm iyiki varsınn happy mom 🥰🥰😘
Mery103 HappyMom Bir ev ne annesiz olur ne babasız anne evin temelidir ama babada gözükmeyen gizli duvarlaridir en ufak şey de sırtımızı dayadigimiz duvardir. Canımız babalarımız iyi ki varlar ❤️