Satiyeak Crnn_1 17+2 yim 52 ile hamile kaldim 2 kilo vermistim. Anca eski kiloma geri dondum sayilir.
Ozlm0916 Crnn_1 hiç dikkat etmedim 🤣 ilk 4 ay alamadım ondan sonra bi an hızlıca aldım 1 aydır felanda almıyorum 11 kiloyla kaldım galiba yarın kntrolmz var bakalım kaç kilo olmuşum günde 2 ekmek yiyorum bi görsen ağzım hiç boş durmuyor 🤷♀️ 32+3
Deletedmom547899 Crnn_1 Ben hiç dikkat etmedim.6 ayda 7 kilo aldım acaba bazen çok mu aldım diyorum.Son aylarda çok alınıyormus kilo
Sbm050421 Crnn_1 27+3 olduk 5 kg aldım son 3 ay inşallah en fazla bi 5 kilo daha alıp tamamlarım diyorum , korkuyorum vallahi ,
kahvesever__ Crnn_1 çok yedim ama hamileliğim çok zor geçti ilk 4 ay hiç birşey yiyemedim hep kustum sonradan iştahım açıldı 30 haftadan sonra aldım zaten 8 kiloyu doğum yaptım 15 kilo verdim
hcrhcrhcr Crnn_1 18 kilo aldım neyseki bunda az aldım ilk hamileligimde 27 kilo almıştım ama sonra yine kendi kiloma dönmüştüm 39 haftaligiz şimdiden kilo verme planları yapıyorum 🤣🤣🤣
Usnac1995 Crnn_1 iyi mi aldım kötü mü bilmiyorum, ekmek pilav falan yiyorum çok dikkat etmedim. Ama abur cuburu dikkatli yiyorum çikolata cips tamamen bırakamıyorum:) 2-3 kere hamburger yedim. yumurta ceviz muz süt günlük tüketiyorum.
Pasalarimmmmm Crnn_1 24 haftaligim 9 kilo verdim kiloluyum hamilelikte veriyorum sonra geri aliyorum😂
Deletedmom7373700 Crnn_1 16. Haftaya girdim. Henüz almadım. Ama hemşirem bu haftadan sonra almaya başlarsın diye kötü haberi verdi 🥲