Hamile_anne27 Crnn_1 şu an 33. Haftaya giriş yaptım. 79 ile Hamile kaldım 70 e düştüm ilk aylarda. Şimdi 89 kiloyum canım
acargolge5 Ayyy ben 52 ıle hamıle kaldım suan 67 kıloyum 31. Cı haftamdayım tam ıkı ay kaldı bundada normal dogum istyorm ve ıns fazla kılo almam 😄
acargolge5 sendekimsinnn boyum 1.62 dsarda gören bi karnın cktı dıo aslında üçüncü gebelıgım bundan oncekı düştü ıkı buçuk aylıkken üç yaşında kızım var Buda ıste 31 haftalık yine de verırım alsam da rejim sporla kendme gelırım ıns tekrardan
Crnn_1 Usnac1995 Ozlm0916 Tasbebek Deletedmom547899 kahvesever__ peki çok mu yediniz hamilelikte dikkat ettiniz mi
slaglsn_12 15+2 ve 2 kilo aldım sizlere bakarak erken almaya başlamışım sağlıklı dünyaya gelsinlerde verilir herşey hayırlısıyla kucagımaza almak nasip olsun ❤️💕
Ozlm0916 Crnn_1 hiç dikkat etmedim 🤣 ilk 4 ay alamadım ondan sonra bi an hızlıca aldım 1 aydır felanda almıyorum 11 kiloyla kaldım galiba yarın kntrolmz var bakalım kaç kilo olmuşum günde 2 ekmek yiyorum bi görsen ağzım hiç boş durmuyor 🤷♀️ 32+3
Deletedmom547899 Crnn_1 Ben hiç dikkat etmedim.6 ayda 7 kilo aldım acaba bazen çok mu aldım diyorum.Son aylarda çok alınıyormus kilo
kahvesever__ Crnn_1 çok yedim ama hamileliğim çok zor geçti ilk 4 ay hiç birşey yiyemedim hep kustum sonradan iştahım açıldı 30 haftadan sonra aldım zaten 8 kiloyu doğum yaptım 15 kilo verdim
Usnac1995 Crnn_1 iyi mi aldım kötü mü bilmiyorum, ekmek pilav falan yiyorum çok dikkat etmedim. Ama abur cuburu dikkatli yiyorum çikolata cips tamamen bırakamıyorum:) 2-3 kere hamburger yedim. yumurta ceviz muz süt günlük tüketiyorum.
ipek9 35 haftalığım 62 ile hamile kaldım bugün baktım 76 olmuşum dikkat etmeye çalıştım ama 2-3 gün dikkat etmeyince hemen alıyorum malesef salmaya gelmiyor…