Hilalohilal Crnn_1 17 kilo aldım 😄 kendimi tebrik etmek istiyorum hayatımda ilk defa bu kilolardayim ama inşallah dogumdan sonra zayiflayabilirim
acargolge5 sendekimsinnn boyum 1.62 dsarda gören bi karnın cktı dıo aslında üçüncü gebelıgım bundan oncekı düştü ıkı buçuk aylıkken üç yaşında kızım var Buda ıste 31 haftalık yine de verırım alsam da rejim sporla kendme gelırım ıns tekrardan
Bhr21 Crnn_1 57 kiloyla hamile kaldım şimdi 37. Haftaya girdim 70 kiloyum 13 kilo almışım 🙈 ama ayaklarım ve ellerimde aşırı odemim de var bunu da söylemeden gecmiyim 😂
Ssimmay Nagihan21 çok fazla dikkat etmedim.ama yağlı ve hamurişi tüketmemeye özen gosteriyorum bol meyve tüketiyorum genelikle bebeğin kilo alacağı gıdalarla daha çok beslenmeye özen gösteriyorum ara öğün mutlaka yiyorum 😊
Nagihan21 Ssimmay Bende aynı şekilde 26. Haftadayım 2 kilo aldım bundan sonrada umarım yavaş alırım 😌
Cennetkusu192 Crnn_1 28+5 hiç kilo almadım bünye meselesi 71ile hamile kaldım şuan 70kıloyum son ayımda bir anda 10kılo alıyorum kızımda oyle olmustu bu gebelıgımde sanırım öyle devam edecek