Baby_loading 6+1 Merhaba, şişkinik ve halsizlik hariç bir sorunum yok Allah’a çok şükür. Yolumuz uzun Allah yardımcımız olsun kızlar♥️
Oznurcakir Tugcek33 😆😆aynen kesinlikle hem miden almıyor hemde deli gibi acikiyo insan 😆keske valla benimle aynı haftalarda olan biriyle güzel olurdu😆
Tugcek33 Oznurcakir evet yaa🙈 olsun biz yiyelim sonra belki yiyemicez bulantılardan🤣 AngeL- ayyy canım💋 galiba öyle olack sağlıklı olsunda inşallah mercimekim bulantıyıda çekerizz🙈
Oznurcakir Busraey18 bende çok istiyorum bugün gitsem ama erken diyorlar kalp atışı icin aynıyız sizinle
Busraey18 Oznurcakir evet ozeldeki doktorum en az 6+2 de duyulur dedi ben yarın için devletten sıra aldım orda vajinal bakiliyormus kalp atışını duyamasak bile bebek vardır umarım en son kese görmüştük siz ne zaman gideceksiniz
Baharsss Busraey18 banada haber verirmisiniz aynı durum bendede oldu 5+2 yken kese göründü bebek görünmedi pazartesi tekrar gidicem 7+3 oluyorum galiba inşallah görünür
Mervesya AngeL- yaaaa nasil sevindim suan sag salim kucağımıza aldigimiz gunleride konuşalım canim benim
AngeL- Tugcek33 kuşum etmez miyiz 😊 daha yeni başlar bulantıların ilk baş acıkmayla geliyor çünküüü 😅😊
AngeL- aylin1629 eveeet 😊 allahıma şükürler olsun kii 🥲😊 rabbim en kısa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin kuzummm😍🥰
AngeL- Sevilayozdemir kıyamam kuzum ya 😊 allah bağışlasın doğduğunda çok yaş farkları olmayacak bide öyle düşün 😊🥰
Sevilayozdemir AngeL- evet güzel olucak gibi görünüyor kızım çok istiyor birde bakalım kısmet canim ☺️
AngeL- Melikeyilmaz merhabaa 😊 kuzum valla başlasa mı iyi başlamasa mı bilemiyorum 😊 çalışıyosan zorlar işte allah hepimize kolaylık versin 😊☺️
Ebbruc NigarH karın genelde 5.aydan sonra çıkar diyolar ama iç karnın darsa daha erken zamanda çıkabiliyo. İlk aylarda çıkan göbek gaz göbeği malesef benim göbeğim bazen 5 aylık gibi ama 7+1 şuan 🥲