miracefemom7 7+6 dan herkese merhabaa benim gibi uykudan kafasını kaldıramayan halsizlik hat safhada olan midesi bulanıp ama kusamayan varmi 😀🙄
AngeL- miracefemom7 merhabaaa 😊 halsizlikten kafamı kaldıramıyorum bazen bulanıyor ama kusamıyorummmmm😝☺️
Buketmrn miracefemom7 6+1 daha 2 gün oldu başlayalı çok zormuş kussak biraz rahatlariz aslında böyle kusamayinca daha zor oluyor ilaç kullaniyormusunuz
aylin1629 AngeL- yumurtlama oluyor mu diye merak ediyorum galiba denicem👍Canım bide benim bugün adetin 3. Günü ama erken bitiyo gibi kahverengi geldi bacağıma vuran bel ağrısı birde sol kasık ağrısı oluyor hiç böyle olmazdı neden olabilir fikrin var mı🤔
Htc3866 AngeL- bende bulantı var ama kusma olmadı lakin yeme isteği ve kilo alma benim moralimi bozuyor burada okuyorum millet 27haftadayim 4 kilo aldım diyor ben mutfağın önünden geçerken alırım 4 kilo😄
AngeL- Oznurcakir öyle kuzum öyle benimde 3 kimyasal bi tane de 4 aylıkken sonlandı gebeliğim. 4 senelik evliyim. Herşey imtihan elhamdulillah gerçekten 🥹
Ebbruc Oznurcakir benimde geçen haftaya kadar şişti ama gazım falan yoktu bu hafta sancı bile yapıyo gaz 😂😂
Oznurcakir AngeL- çok şükür her halimize Elhamdulillah. Sağlıklı ve hayırlı gebeliklerimiz olsun insallah 🤲🏻🫶
babymamma NigarH ben de en son 2 hafta once gittim kese kontrolune . Bu cuma tekrar gıdıcez duyarız ınsallah