babymamma Merhaba , ben 7 haftalık ım fakat agrılar var bulantı hıc yok, kalp atısı bu hafta Kontrolde duyarız inşllah siz ne zmn duydunuz .🙏
NigarH babymamma ayni bendeki gibi arada sirada agrilar oluyor bel agrilarim fena. Ama hic bulanti yok
Ebbruc NigarH karın genelde 5.aydan sonra çıkar diyolar ama iç karnın darsa daha erken zamanda çıkabiliyo. İlk aylarda çıkan göbek gaz göbeği malesef benim göbeğim bazen 5 aylık gibi ama 7+1 şuan 🥲
Ada_ada 8+1 😊 Hamilelikten önce nasılsa o şekilde devam ediyor hayatım🙏 Çok şükür bir sorun yaşamıyorum, umarım böyle devam eder.
Oznurcakir AngeL- 7 seneye girmek üzereyiz kuzum iki aşılama bir tüp bebek denendi. 9 ay boyunca doktor yüzü görmedim şükürler olsun kendiliğinden oldu çok ama çok dua ettim🤲🏻❤️😻
babymamma NigarH ben de en son 2 hafta once gittim kese kontrolune . Bu cuma tekrar gıdıcez duyarız ınsallah
AngeL- Tugcek33 kuşum etmez miyiz 😊 daha yeni başlar bulantıların ilk baş acıkmayla geliyor çünküüü 😅😊
Tugcek33 Oznurcakir gel canım kahvaltı yapalım eminim beraber daha çok acıkırız🤣 ben iştahlı birini görünce daha çok yiyesim geliyor🙈
AngeL- aylin1629 eveeet 😊 allahıma şükürler olsun kii 🥲😊 rabbim en kısa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin kuzummm😍🥰
Oznurcakir Tugcek33 😆😆aynen kesinlikle hem miden almıyor hemde deli gibi acikiyo insan 😆keske valla benimle aynı haftalarda olan biriyle güzel olurdu😆
Sevilayozdemir AngeL- 7 haftaligim hem kusma hem de tansiyona basım beladaydi geçen hafta serum vs biraz uğraştırdı bizi minik fasulye☺️ bu hafta iyi gibi sabah bulantı bı tık oluyor yağlı ağır yersem yemek sonrasında da oluyor maalesef hafif yemekler tercih etmeye çalışıyorum. Birde evde bir kızım daha 4 yaşında ikisi bir arada biraz zorluyor ☺️
AngeL- Sevilayozdemir kıyamam kuzum ya 😊 allah bağışlasın doğduğunda çok yaş farkları olmayacak bide öyle düşün 😊🥰
Melikeyilmaz Merhabaa 🌸 benimde 7+2 bulantım çok fazla yok arada bir geliyor ama çok etkilemedi beni bundan sonra başlamaz umarım ☺️ Sadece halsizlik var kasık ve bel ağrısı zaten var çalıştığım için biraz zorlanıyorum hepimize kolaylıklar dilerim 😊
AngeL- Melikeyilmaz merhabaa 😊 kuzum valla başlasa mı iyi başlamasa mı bilemiyorum 😊 çalışıyosan zorlar işte allah hepimize kolaylık versin 😊☺️
Busraey18 Bende yarın 5+5 te doktora gidicem kızlar vajinal muayene yapılıyor kalp atışı duyulur mu sizce?
Oznurcakir Busraey18 bende çok istiyorum bugün gitsem ama erken diyorlar kalp atışı icin aynıyız sizinle