minismom NigarH ilk ogrendigim zamanlar agrılardan bende korkuyodum acaba kotu biseymi war diye bende burda sormstum kızlar normal demisti bulantılarında anca baslar belki canım kimisindede hic olmuyomus 😊 Amin insallah Allah kimsenin kucagını bos bırakmasın
AngeL- minismom allaha binlerce kez şükürler olsun ki duyduk kuzum☺️ Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın♥️🙏🏻
efflz NigarH 7+5 şuan bol bol yemekten başka bişey yapmıyorum. Hiç bi belirtim yok bazen kusanlara özeniyorun 🥶
newbabyno2 AngeL- evet 2 gun once bı acile gıtmıstım orda gordum ama cohazım kotu bebek varsafa gorunmez burda demıstı :)
NigarH Oznurcakir cok shukur yalniz digilmisim. Vallaha kizlar Allah sizden razi olsun o kadar icimi rahatlatiyosunuzki 🙏🏻
Oznurcakir AngeL- 7 seneye girmek üzereyiz kuzum iki aşılama bir tüp bebek denendi. 9 ay boyunca doktor yüzü görmedim şükürler olsun kendiliğinden oldu çok ama çok dua ettim🤲🏻❤️😻
Hamideersin AngeL- o daha rahatsiz edici oluyor ilk gebeligimde hic midem bulanmamisti cok rahattim bundada surekli surekli olmuyor ara ara oluyor ama olunca da cok rahatsiz ediyor malesef