Nur123aa ne kadar kilosu ? Ben çatı muayenesi olmadim ne ben sordum ne doktor soyledi. Ebeler dogumda yapilmasini daha uygun gördü dogum anindaki kilosu ile suanki kilosu farklı olacağı için çatina şuan bakilmasi da gereksiz olur dogum aninda bebegin kilosuna gore catina bakariz o an doğum seklini karar veririz dedi.

@"Sfyb"son 13 gelmiyor gelmekte olan🥺🥺 38+1

Sfyb bende 38 haftalığım iki üç haftadır yalancı sancılarım var dün akşamda ishal oldum bügün de devam etti acaba doğum belirtisimi dir ama nişan falanda gelmedi daha bi an önce doğursam artık nefes alamıyorum kızım nazlı çıktı

Nilay- oda bir sey mi bende normal dogum izledim. Instagramda karsima çıktı açık açık gösteriyorlardı merakimdan salak gibi izledim tansiyonum oynadi elim ayağım titredi nasıl normal dogurcam bilmiyorum 😱

Eminecak kilosu 3800 gram bana da bakmicaklardi ama ben acilden girdim hem nabzım düşüktü hem sancılarım vardı ara ara serum verdiler haftası normal olmasına rağmen bir hafta daha beklesin dediler öyle çatı muanesi oldum açılma yok ama

Sfyb canım benim yavaştan karnımda sancı başladı.. ama çok hafif düzeyde bi de belimden bi iki kere vurdu.. bilmem gelir mi 😁 ama saldım artık beklemiyorum 10 günüm var Allah Kerim bakalım

Sfyb Son 12 çok heyecanlıyım her an olabilir gibime geliyor hazırda bekliyorum 😁

8 gün var gözüküyor doğuma nişanım geldi. 4 cm açıklık var ama doğmuyor. Kasılmaların ağrıların haddi hesabı yok. Ama düzenli değil 😔

Kızlar arada gelen bel ağrısı ama sağ tarafta ve sağ tarafta arada gelen adet sancısı doğum belirtisi midir yoksa yalancı mı?? Öğleye kadar bi şey yoktu öğleden sonra belden vuran sancıyla başladı şu an sıklaştı ve bebek çok kasılıyor karnımda
      Yalancı sancıysa diye hemen gitmek istemiyorum napcamı bilemedim

Sfyb 00.00 da 39 olucaz 😛ama hiç bir belirti yok nişanım geldi 1 hafta önce Perşembe günü kontrolum var nstdedr sancı cikiyo.brn hissetmiyorum. Acilmada yok ne yapicaz bilmiyorum bekliyoruz bakalım sağ saglim kavusalim yavrularimiza inşallah

• Sfyb bunu yanıtladı.

Sfyb 🤣sanırım bı biz kaldık doğurmaya doguramayan hahah

• Sfyb bunu yanıtladı.

Sfyb 39+4 olduk minnoşla , bugün suni ile başlatıcaklarr 🌸🌸🙏