Nur123aa ne kadar kilosu ? Ben çatı muayenesi olmadim ne ben sordum ne doktor soyledi. Ebeler dogumda yapilmasini daha uygun gördü dogum anindaki kilosu ile suanki kilosu farklı olacağı için çatina şuan bakilmasi da gereksiz olur dogum aninda bebegin kilosuna gore catina bakariz o an doğum seklini karar veririz dedi.
38 39 haftalık anneler ne durumdasınız
@"Sfyb"son 13 gelmiyor gelmekte olan🥺🥺 38+1
Sfyb son 4 ne gelen vaar ne giden 🤣
8 gün var gözüküyor doğuma nişanım geldi. 4 cm açıklık var ama doğmuyor. Kasılmaların ağrıların haddi hesabı yok. Ama düzenli değil 😔
kubumom oooo daha dur bakalım 🤣 bende 38 haftalığım hala kanala girmedi karnım dimdik hala 😔🤣
Kızlar arada gelen bel ağrısı ama sağ tarafta ve sağ tarafta arada gelen adet sancısı doğum belirtisi midir yoksa yalancı mı?? Öğleye kadar bi şey yoktu öğleden sonra belden vuran sancıyla başladı şu an sıklaştı ve bebek çok kasılıyor karnımda
Yalancı sancıysa diye hemen gitmek istemiyorum napcamı bilemedim
kereminannesiii1 benim indi karnım ya herkes indi diyo 😁
kubumom o zaman benimkinin gelmeye pek niyeti yok 🤣
Sfyb 00.00 da 39 olucaz 😛ama hiç bir belirti yok nişanım geldi 1 hafta önce Perşembe günü kontrolum var nstdedr sancı cikiyo.brn hissetmiyorum. Acilmada yok ne yapicaz bilmiyorum bekliyoruz bakalım sağ saglim kavusalim yavrularimiza inşallah
nuhunannesi42 bizde 39 olduk ama ne nişan ne ağrı hiç bişey yok napıcaz böyle bilmiyorum
Sfyb 🤣sanırım bı biz kaldık doğurmaya doguramayan hahah
Sfyb son 12 hiç belirti açıklık yok beklemedeyim 🥲🥲