Son 15 doğmak istemiyor gibi😬

Minmin benimde Çarşamba günü allaha sığın bende korkuyorum ağlıyorum devamlı strese giriyorum ama herkes gecıyor bu yoldan dıyorum bır sekılde olacak

Minmin bende çok korkuyorum gerçekten korkudan uyuyamıyorum desem inanır mısınız heyecan da var ama korkum heyecanımı bastırıyor resmen

Sfyb sezaryan olucam Allah kısmet ederse son 6 gün kaldı geceleri uyuyamıyorum buralarda dolanmaktan 😂

Sfyb valla bugün muaneye gittim çatı muanesi oldum açılma yok dedi daha 38 haftaya yeni girdik bebeğimin kilosu çok fazla dua ediyorum bu hafta doğsun diye yoksa doguramicam 😭😭

Hiç belirti yok gibi 😁 ama duan acayip sah bacağım agrıyo çok fazla hemde neden olabilir kş kızlar

Bende de dün akşamdan beri gaz sıkışması var hftaya çarşamba son gün inşallah kendi sancım da gelir diye dua ediyorum kızlar

Sfyb benimki bir de ters duruyor 😳 bugun yine bakıcak doktor inşallah dönmüştür 13 gün kaldı😳

Benimde 32 haftadan baş aşağı durmaya başladı şimdide kanalın önünde bekliyor çatıya insin diye her gün yürüyüş yapıyorum

Sfyb son 9 ama gelmesi yok prensesimin dün gece bir sancı oldu lavaboya gittim afedersiniz fena ishal olmusum neden öyle birden oldu acaba üşüttüm mü bagırsakları

Sfyb evet bende ondan mı acaba dedim bakalım beklıyoruz ama mide yanmalarım hala devam edıyor mide yanmaları azalır dediler bebek baş asagıda ama modem cok fena

• Sfyb bunu yanıtladı.

Mervedefne33 benimki de baş aşağı doğum kanalının önünde bekliyor dedi doktor 2 3 gündür çok fazla mide bulantım oluyor akşamları kasık ağrısı oluyor ama başka belirti yok haftaya çarşamba son gün

Sfyb bulantı bende de oluyor yalancı dogum sancıları da çok oluyor ama hala gelmıyor ya artık dogsun istiyorum ☺️

Sfyb Son 1. Sardı korkular 🙄

Mervedefne33 39+3 bulantı, ishal, akşamları bel kadık ağrısı hrpsi var ama ne açılma ne ne nişan hiçbiri yok 😂😂 yarın son kontrol artık daha da olmadıysa kucağımızda minik paşam 🥹🥹

Minanurygt magnezyum eksikliği olabilir benimde bacak ağrı ve kramplarim vardı doktorum magnezyum verdi