Sfyb son 9 ama gelmesi yok prensesimin dün gece bir sancı oldu lavaboya gittim afedersiniz fena ishal olmusum neden öyle birden oldu acaba üşüttüm mü bagırsakları
38 39 haftalık anneler ne durumdasınız
İshal doğumdan bi iki gün önce oluyormuş
Sfyb evet bende ondan mı acaba dedim bakalım beklıyoruz ama mide yanmalarım hala devam edıyor mide yanmaları azalır dediler bebek baş asagıda ama modem cok fena
Mervedefne33 benimki de baş aşağı doğum kanalının önünde bekliyor dedi doktor 2 3 gündür çok fazla mide bulantım oluyor akşamları kasık ağrısı oluyor ama başka belirti yok haftaya çarşamba son gün
Sfyb bulantı bende de oluyor yalancı dogum sancıları da çok oluyor ama hala gelmıyor ya artık dogsun istiyorum ☺️
Mervedefne33 perşmbe kontrolüm var bakalım ne zaman gelcek bebiş🥰
- Düzenlendi
Mervedefne33 39+3 bulantı, ishal, akşamları bel kadık ağrısı hrpsi var ama ne açılma ne ne nişan hiçbiri yok 😂😂 yarın son kontrol artık daha da olmadıysa kucağımızda minik paşam 🥹🥹
Minanurygt magnezyum eksikliği olabilir benimde bacak ağrı ve kramplarim vardı doktorum magnezyum verdi
Benim belirtiler gittikçe kayboluyor 38.haftamdayım 😁 çıkmadığım merdiven yürümediğim yokuş kalmadı bi dün sabah nişan geldi sanırım ondan da emin değilim sancı falan yok 😁 herkes soruyor bi de ne zaman diye nerden bileyim yaaaaaa diye bağırasım geliyor şişkinlik iyice arttı dün babam dalga geçti ortada topaç gibi geziyorsun diye. 😒 dedim seni de yerim dokunman bana 😁 yaşım 25 ilk hamileliğim evin en küçüğüyüm her saat biri arıyo bizimkilerden doğurdun mu diye 😒 gelmiyir A dostlar
Sfyb
Ben 1 haftadır ıshalim hala dogum falan yok😂
Sfyb hayırlısı bakalım cnm inşallah alırsın kucağına ☺️
Nur123aa ne kadar kilosu ? Ben çatı muayenesi olmadim ne ben sordum ne doktor soyledi. Ebeler dogumda yapilmasini daha uygun gördü dogum anindaki kilosu ile suanki kilosu farklı olacağı için çatina şuan bakilmasi da gereksiz olur dogum aninda bebegin kilosuna gore catina bakariz o an doğum seklini karar veririz dedi.
@"Sfyb"son 13 gelmiyor gelmekte olan🥺🥺 38+1