Twinmama46 35+1 deyim su an. Persembe günü sezaryen olacağım. Doktorum riske atmak istemiyor 🌸
Çift yumurta ikizi annelerim kaçıncı haftada sezaryan oldunuz?
Burcucukk kaç kilo acaba bebikler bende 35+4 teyim inşallah sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏🏻
Twinmama46 34+5 ikiz hebeyim 29 hazirana tahmini gun verdi
ENEP ne güzel inşallah zamanın da alırız kucağımıza🥰❤️
- Haftadayız 37 de alırım dedi bende 1 hafta daha 38 de olmak istiyorum aksilik çıkmazsa anne karnındaki 1 günü bile önemli beyin gelişimi ciğer gelişimi son 3 haftada sağlanıyor. Doktorumda hersey yolunda giderse 38 OLUR en fazla dedi cok uzatmak seni riske atmak olur dedi.
Twinmama46 gecen hafta 2500 tü. Esit gidiyor kilolari. Bu hafta biraz daha artmistir . Insallah 2500 uzeri doğarlar
Burcucukk amin inşallah neden biraz daha beklemedi doktorunuz acaba garanti olurdu🥰
Twinmama46 ikiz gebelikte miad aşımı 37. Hafta imiş. 35+4 demekte 36. Haftanin bitmesine 2 gün var demek oluyor.
Yani su an 36. Haftadayim. Önümüzdeki hafta miadı aşıyor. Ve risk başlıyor. Tek gebelikte 42. Haftayi görmek gibi. Bu riski bende almak istemiyorum 😊
Burcucukk anladım aslında ben de çok tereddütteyim bu konuda doktor 36+5 gibi almak istiyor ama ben de bir yanım tamam de diyor bir yanımda bekle diyor bakalım hayırlısı ne ise hakkımızda o olsun ❤️
Burcucukk pardon 37+5 te almak istiyor doktor🤦♀️😅☺️
Twinmama46 vardi tabi cok şaşırmıştım
2600 olan 2880
2940 olan 3480 doğdu.
22 Ekim’de kontrol vardi 24 Ekim’de doğurdum ☺️
Elfcm aa çok şükür iyi yönde yanılmışlar fazla cıkmış🙏🏻🥰
Twinmama46 yurtdisinda normal dogumla doğuyorlar hep. Burada riskli diyorlar bend3 anlamadim ki :) doktor riskli diyince korktum ya beklemek istemiyorum isin aslı. Tehlikeli bir durum olacagina bir kac gün küvözde kalsin daha iyi
Burcucukk Aynen almanyada yasiyorum Burda hep ilk etapta normal Dogum diyorlar düsün Benim Bebekler bas yukari biri dönerse normal deniyecez digerini ayak gelis dogurtturucaklar 🤣 Riskin krali avrupada
Burcucukk evet valla cayır cayır 😳🤯😅ama ben korkarım ya yapamam gibi geliyor bayıltsınlar beni 😂😂çıkartsınlar
Twinmama46 genel anesteziyi kabul etmiyorlar. Spinal yapıyorlar :) genel anestezi de bebege de anestezi geçiyormuş ve solunum sıkıntısına sebep oluyormus. Yarin anestezi doktoru ile görüşeceğim bakalim ne diyecekler
Burcucukk evet malesef ben de spinal olmak istiyorum şaka bir yana bebekler etkilenmesin die yoksa dediğim gibi korkuyorum 🥴🥴ya bide ben şeyden korkuyorum bu haftayı ileriye atmak isteme sebebim hani bazen kiloları doktorun söylediğinden az oluyormuş ya ben de ondan çekiniyorum 🤦♀️
Twinmama46 +-200 olabilir dedi benim doktorda. Ama ben daha çok bisey olacak diye korkuyorum. Anne karninda kakasini yaparsa, suyu azalırsa, sancı olurda farketmezsem gibi.
Gecen haftaki muayenede doktor sulari iyi ama suyun gelirse hemen gel cok gelecek diye düşünme bazen sizadabilir dedi. Hareketleri azalırsa da hiç bekleme dedi. Elim bagrimda bekledim bugüne kadar. Belkide ben biraz fazla korkuyorum.
Burcucukk gayet haklısınız ya aynı bende bide benimkiler tüp bebek bu haftalar bile şükür 🙏🏻 sebebi tabiki benim için .evet fazla yada az demekki olabiliyor galiba inşallah fazla olurlarda🙏🏻Benimde acı eşigim çok çok yüksek sancım olursa aynı şekilde ben de ufak tefek sancıyı hissedemem gibi geliyor 🤦♀️