Kaya13 bende hep öyle diyordum inanın hep daha ilerisini insan niyetleniyor bu seferde🤦‍♀️🥴37-38 diyorsunuz buralara gelincede annelik iç güdüsü galiba 🥹❤️İnşallah sizde görürsünüz bol bol dinlenin tavsiyem

Twinmama46 inşallah 🙏 sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olsun ❤️ dinleniyorum ama aileden uzaktayım mecbur yine işler bana bakıyor artık birileri gelecek mecbur çok zorlanıyorum 🙄

Kaya13 bende hep tek başımaydım malesef halada öyle Allah razı olsun eşim bana yardım ediyor genelde 🙏🏻Amin inşallah hepimiz sağlıkla mutlulukla huzurla kavuşalım bebiklerimize ❤️

Benimkiler bas yukari Doktor Biri dönerse normal yapacak dönmezse 34 de gidip sezeryan günü alacam

Elfcm maşallah 🧿 kiloları doktorun söyledigiyle tuttumu acaba yanılma payı varmış ya azda olsa

Twinmama46 valla en bilim 38. Haftada alttan jole sürüp açılma olmasini beklicekler. Nette baktım coğul gebeliklerde uygulanan bişeymiş. Merak ediyorum bende🥺🤍

Puddingin ilk defa duydum sezeryan neden istemediniz bende aslında normal doğum taraftarıyım ama sizede yazık yani ikiz gebelikte biraz zor olur gibi normal😳🥴😅🫢

Twinmama46 bi oğlum daha var evde 4 yaş olmak uzere… sezaryenle doğdu sahit olamadım doguşuna… kucağima verdiklerinde hic bisey hissedemedim ağridan baska.. doktorlarin 3ü de normal deneyelim olmazsa sezaryen dönsbiliriz dediler bende okeyledim, normal doğumu da cok merak ediyorum..

Ozgednc aynı banada öyle dedi de dururlarsa ben durdurmak istiyorum acıkcası ama riske atmak istemiyorum diyor doktorda